Haberler

Şenol Güneş: "5-6 Golle Kazanabileceğimiz Maçtı"

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 5-6 gol atarak kazanabileceklerini ancak avantajı Fenerbahçe’ye verdiklerini söyledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 5-6 gol atarak kazanabileceklerini ancak avantajı Fenerbahçe'ye verdiklerini söyledi. Güneş, Volkan Demirel'e yapılan tezahüratın da yanlış olduğunu belirtti.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Atatürk Stadı'nda oynanan maçta Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Bursaspor'da teknik direktör Şenol Güneş, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Güneş, "İki ayaklı olan bir mücadelenin ilkini kaybettik. Açıkçası kaybetmeyi hak etmedik. Taraftarımız ve oyuncularımız iyiydi. Bu ambiansın devam etmesini istiyorum. Kaybettiğimiz için onlardan özür diliyoruz. Yediğimiz gole kadar Fenerbahçe'nin pozisyonu yoktu. Bakambu'nun kaptırdığı topla Fenerbahçe'nin hızlı çıkmasıyla gol attılar. Beraberliğe razı olarak gelen Fenerbahçe'ye karşı oynadık. Fazla geçmeden golü de bularak kendimize geldik ancak ardından ikinci golü yedik. İkinci yarıda Emenike'ye verdiğimiz pozisyonun dışında Fenerbahçe'nin pek pozisyonu yoktu. 5-6 gol atabilirdik. Futbol tecrübe işi. Bugün gol yemeden kazanmak istiyorduk. Ancak golü yedikten sonra gollü olarak da kazanabileceğimizi düşündük. Bu durumu olumsuzluk olarak görmüyorum ancak avantajı Fenerbahçe'ye verdik" dedi.

"BURADA OLDUĞUMUZ SÜRECE İŞİMİZİ YAPMALIYIZ"

Bir basın mensubunun gelecek sezon Bursaspor'la devam edip etmeyeceğine ilişkin soru sorması üzerine Güneş, "Kalma işi tamamen ayrı bir şey. Benim şu an düşündüğüm şey Bursaspor teknik direktörüyüm ve işimi en iyi şekilde yaparak Bursaspor'u temsil etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel'e yapılan tezahüratların hatırlatılması üzerine Güneş, "Bu durum hiç iyi bir şey değil. Taraftarımızın Volkan ile ilgili o tezahüratı yapmasını doğru bulmuyorum. Kim olursa olsun, kendimize yapılmasını istemediğimizin başkasına yapılmasını da istememeliyiz. Ama oyuncuların da dikkatli davranması gerekiyor. Hakeme gelince. Hakemlerin o kadar hatası olsun. Egemen'in faul alması ilk yarıda. O kadar ufak tefek hataları önemsemiyoruz. O kadar büyük hatalar gördüm ki bu hakem en iyisi diyebilirim" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Volkan Demirel Şenol Güneş Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

tasoMobil-ANDROID:

laf laf laf..

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title