Haberler

Şenlikoğlu Bu Kez Birecik'te

Güncelleme:

Yazar Emine Şenlikoğlu, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde "İnsanoğluna yüklenen misyon" konulu konferans düzenledi.

Daha önce Şanlıurfa ilçelerinde birçok konferansa katılan Yazar Emine Şenlikoğlu'nun bu kez adresi Birecik oldu. Kur'an Aşıkları Derneği'nin (KA-DER) organizasyonu ile gerçekleştirilen konferansa ilgi yoğun oldu.

Dernek tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Kur'an Aşıkları Derneği olarak ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza da bu tür hizmetlerin götürülmesinin şart olduğunu düşünüyoruz. Bu çerçevede Şenlikoğlu'nu organizeli bir şekilde ilde ve ilçelerde bulunan okullardaki öğrencilerle yüz yüze buluşturuyoruz" denildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen konferanslarda Şenlikoğlu, Birecikli kadınlara "İnsanoğluna yüklenen misyon" konusunda bilgilerini aktardı.

Buluşmada Şenlikoğlu, "Yaratıklar içinde konuşan tek varlık insanoğludur. Böylece insanoğluna büyük bir sorumluluk yüklenmiştir. Bunlardan bir tanesi de insanların hidayete ermesi için gece gündüz demeden koşturmaktır. Çünkü Rabbimiz buyuruyor ki: 'Bir insanı manen diriltmek, bütün insanlığı diriltmiş gibidir.' En değerli insan, insanların hidayeti için koşturandır. Bu işin bilincinde olan KA-DER 'En kârlı yatırım İnsana yapılan yatırımdır' sloganını kendisine düstur edinmiştir. Haydi bu hususta seferberlik ilan edelim de ilahi rızaya kavuşalım" diye konuştu.

Öğrencilerin ve kadınların sevgi seliyle karşılanan Şenlikoğlukonferansın ardından bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek kitaplarını imzaladı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Emine Şenlikoğlu Şanlıurfa Birecik Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title