Haberler

Şenkaya Belediyesinden Şükür Kurbanı

Şenkaya Belediyesi’nce, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin engellenmesi dolayısıyla şükür kurbanı kestirildi.

Şenkaya Belediyesi'nce, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin engellenmesi dolayısıyla şükür kurbanı kestirildi.

15 Temmuz'da meydana gelen darbe girişiminin bir daha yaşanmaması için İlçe Belediye Başkanı ve İlçe kaymakam'nın öncülüğünde kurban kesildi. Şenkaya İlçe Kaymakamı Ahmet Özkan, İlçe Belediye Başkanı Görbil Özcan, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Cansu Canoğlu, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları ve vatandaşların katıldığı programda demokrasi şehitleri anıldı. Olayın bir daha yaşanmaması için dualar okundu. Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan ve Kaymakam Ahmet Özkan, yaptığı açıklamada, "Tüm Halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde, askerimiz ve polisimizle demokrasi nöbeti tuttuk, tutmaya devam ediyoruz. Aziz milletimizin ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gayreti, hükümetimizin dirayetli duruşuyla bu bela Türkiye'nin üzerinden atıldı. Tek yumruk olduk ve vatanımızın geleceği için ilçemizin hudutlarında demokrasi nöbeti tutuyoruz. Milletin iradesini gasp etmeye kalkışan hainlerden kurtulduğumuz için kurban kestik" dedi.

Kurban kesiminin ardından vatandaşlara yemek dağıtıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Görbil Özcan Ahmet Özkan Şenkaya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title