Haberler

    Seninle Evlenir Miyim?

    Suna Pekuysal Tiyatro Ödülleri'nde 2012 yılının En İyi Komedi Oyunu Ödülü'ne layık görülen oyun "Seninle Evlenir Miyim?", sizin için sahnelenmeye devam ediyor.

    Suna Pekuysal Tiyatro Ödülleri'nde 2012 yılının En İyi Komedi Oyunu Ödülü'ne layık görülen oyun "Seninle Evlenir Miyim?", sizin için sahnelenmeye devam ediyor.

    Haydar Dümen"Ben de varım" diyor. Oyunda ikiliye sesi ile Dr. Haydar Dümen de eşlik ediyor.

    Oyuna özel bestelenmiş mizahi şarkılar ve türküler ile beslenen hoş bir komedi. Roman havası, Karadeniz türküsü, arabesk, Ankara havası, rap, pop, Türk sanat müziği eserleri oyunun bölümleri arasında çalınarak izleyenlerin neşesine neşe katıyor. Baran ve Cansu arasındaki evlilik ile sonuçlanan ilişki; seyredenleri gerçek bir mizahi yolculuğa çıkarıyor.

    Baran ve yalanlarına tıpkı Cansu gibi sizlerde inanıcaksınız.Tam anlamıyla anasının gözü Baran Kaya. Saflığın ve güzelliğin temsilcisi Cansu Kırbaçlar. Zamane ilişkilerine mizah yoluyla değinen iki perdelik şarkılı türkülü komedi. Oyunda Çingene Çiçekçi ve Rus kadının söylediklerine siz de inanacak, Prof Dr. Haydar Dümen'in cevaplarına ise inanamayacaksınız. Komedi başlıyor.

    Yazan - Yönetmen:  Barbaros Uzunöner

    Dramaturg: Çiğdem İnal

    Oynayanlar: Sevil Uyar, Barbaros Uzunöner

    ve Sesi İle Haydar Dümen Yönetmen Asistanı: Emre Gürbüz

    Müzik - Söz, Beste: Barbaros Uzunöner

    Düzenleme: Ekrem Düzgünoğlu, Sertaç Yılmaz

    Seslendirenler : Aslı Zen, Ekrem Düzgünoğlu

    Dekor: Osman Tokaç

    Kostüm: Murat Narlıdere

    Halkla İlişkiler: Aysun Kırtaş

    Fotoğraflar: Eyüp Doğdu

    Sanat Danışmanı: Selda Ereke

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Barbaros Uzunöner Suna Pekuysal Haydar Dümen Karadeniz Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title