Haberler

"Senin de Köyünde 1 Metre Yolun Olsun" Diyen Muhtarlara Plaket

Giresun'un Görele ilçesinde Giresun Valiliği tarafından başlatılan 'Senin de Köyünde Bir Metre Yolun Olsun' kampanyası kapsamında 7 köy muhtarına plaket verdi.
Görele Muhtarlar Derneği'nde düzenlenen toplantıda İlçe Kaymakamı Ünal...

Giresun'un Görele ilçesinde Giresun Valiliği tarafından başlatılan 'Senin de Köyünde Bir Metre Yolun Olsun' kampanyası kapsamında 7 köy muhtarına plaket verdi.

Görele Muhtarlar Derneği'nde düzenlenen toplantıda İlçe Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, 'Senin de Köyünde 1 Metre Yolun Olsun' kampanyasına destek veren 7 köy muhtarına plaket verildi. Giresun Valiliği tarafından başlatılan 'Senin de Köyünde Bir Metre Yolun Olsun' kampanyasına yapmış olduğu çalışmalarla katkı sağlayan 7 köy muhtarını plaketle ödüllendirdiklerini belirten Kaymakam Kılıçarslan, "Bilindiği gibi Görele'nin 48 köyü var ve bu köylerin aynı anda hizmet alması mümkün olmuyor. İlçemizde köy muhtarlarımızla yaptığımı toplantılarda birçok soruna anında yanıt vermek adına muhtarlarımız ve bunların aracılığıyla köy dışında oturan veya gurbette yaşayanların katkılarıyla 'Senin de Köyünde Bir Metre Yolun Olsun' kampanyasına destek verdik. Bu kampanyada kesinlikle zorlama değil iş gönüllüğü esastı. Bu gönüllülük esası doğrultusunda yardım toplandı" dedi.

İlçede devlet ve vatandaş işbirliğiyle 705 Bin lira toplandığını ifade eden Kılıçarslan, " 'İlçemizde Senin de Köyünde Bir Metre Yolun Olsun' kampanyasından 705 Bin lira toplanmıştır. Bu miktar ile 7,5 kilometre beton yol yapılması planlanmaktadır. Ulaşım sektöründe yol standartlarının yükseltilmesi ve içme suyu sorununun çözümü noktasında 2014 yılında da çalışmalarımız devam edecektir. Kaymakamlığımızca yolların kalıcı olması açısından asfalt ve beton yola ağırlık verilecektir" diye konuştu.

Konuşma sonunda 'Senin de Köyünde Bir Metre Yolun Olsun' kampanyasına yapmış olduğu çalışmalarla katkı sağlayan Çiftlik Köyü Muhtarı Haydar Tank, Güneyköy Muhtarı Ahmet Demirci, Şahinyuva Köyü Muhtarı İsmail Dilki, Karadere Köyü Muhtarı Kadir Gülşen, Tekgöz Köyü Muhtarı Mehmet Gül, Soğukpınar Köyü Muhtarı Nadir Patan ve Menteşe Köyü Muhtarı Ekrem Resuloğlu plaketlerini Kaymakam Kılıçarslan'ın elinden aldılar. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ünal Kılıçarslan Giresun Valiliği Görele Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title