Haberler

Şener Özbayraklı, Van der Wiel'in Arkasında Kaldığı İçin Mutsuz

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Van der Wiel'in kötü oynadığı maçlardan sonra bile ilk 11'de oynamaya devam etmesi, Şener Özbayraklı'nın moralini altüst etti.

Fenerbahçe ve A Milli Futbol Takımı'nın sağ beki Şener Özbayraklı, umutsuzluk yaşadığı bir dönemden geçiyor. Sarı-lacivertli takımda ikinci sezonunu geçiren Şener, istediği şansı tam olarak bulamadı.

Gökhan Gönül'ün ayrılığının ardından bu sezon ilk 11'in değişilmez ismi olmayı hedefleyen 26 yaşındaki futbolcu, Gregory Van der Wiel ile girdiği forma rekabetinde geride kaldı.

MORALİ YERLE BİR OLDU

Van der Wiel'in kötü oynadığı maçlardan sonra bile ilk 11'de oynamaya devam etmesi, milli yıldızın motivasyonunun düşmesine sebep oldu.

Geçtiğimiz sezon Gökhan Gönül sakatken fırsatları iyi değerlendiren Şener, aynı tarihlerde 12 maça çıkmıştı. Bu maçların tamamına ilk 11'de çıkan ve 90 dakika süre alan tecrübeli sağ bek, bu sezon ise sadece 4 maçta yer alabildi.

FORMA ALAMADI

Bu maçlardan biri de Wiel'in sakatlığı sebebiyle kadroda olmadığı Osmanlıspor maçı oldu. Wiel'in yedeği olan ve şans beklediği dönemlerde forma alamayan Şener'in performansının olumsuz etkilendiği ve moralinin bozulduğu öğrenildi.

Kendisine artık alternatif oyuncu gözüyle bakıldığı fikrine sahip olan Şener Özbayraklı, bunun da etkisiyle şans bulduğu maçlarda da tam olarak kendini gösteremedi.

MİLLİ TAKIM'DA DEĞİŞİLMEZ İSİM

Buna karşılık deneyimli yıldız, A Milli Futbol Takımı'nın değişilmez ismi oldu. Şener, Türkiye'nin, 2018 Dünya Kupası Eleme I Grubu'nda oynanan üç maçta da ilk 11'de sahaya çıktı ve 90 dakika sahada kaldı.

Şener Özbayraklı bu sezon sadece 2 maçta ilk 11'de forma şansı buldu. Toplamda 4 maça çıkan Şener, 232 dakika süre aldı.

(Skorer)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şener Özbayraklı Gökhan Gönül Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title