Haberler

Şener Özbayraklı'nın Menajeri: Fenerbahçe'yle Prensipte Anlaştık

Güncelleme:

Transferin öne çıkan isimlerinden Şener Özbayraklı'nın menajeri Engin Kırkpınar, Fenerbahçe'yle prensipte anlaştıklarını söyledi.

Bursaspor forması ile geçen sezon gösterdiği performans ile dikkatleri çeken Şener, büyük takımlarına radarına takılmıştı. Adı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan 25 yaşındaki sağ bek'in, hangi takıma transfer olacağı belirsizliğini korurken, menajer Engin Kırkpınar konu ile ilgili NTVSpor'a açıklamalarda bulundu.

"FENERBAHÇE'YLE TEMASLARIMIZ SÜRÜYOR"

Sarı Lacivertli kulüp ile görüştüklerini doğrulayan Kırkpınar, "Bir süredir Fenerbahçe ile temaslarımız sürüyor. Görüşmelerin olumlu gittiğini söyleyebilirim. Belli konularda prensip anlaşmasına vardık. Kesin konuşmak için henüz erken ama bu haftasonuna doğru somut adımların atılacağını tahmin ediyorum." şeklinde konuştu.

"BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF ALMADIK"

Beşiktaş'tan resmi bir teklif almadıklarının ifade eden menajer Engin Kırkpınar, "Eğer Fenerbahçe ile görüşmelerimiz olumsuz ilerleseydi, farklı kulüplerin tekliflerini değerlendirebilirdik. Ancak böyle bir durum yok. Bugüne kadar en ciddi teklif Fenerbahçe'den geldi. Biz de bu doğrultuda hareket ettik. Beşiktaş'tan resmi bir teklif almadık." ifadelerini kullandı.

5 MİLYON TL'YE SERBEST

Bursaspor ile 1 yıl daha mukavelesi bulunan Şener, 5 milyon TL karşılığında serbest kalıyor. Şener ile anlaşılması durumunda yeşil beyazlı ekiple bonservis bedeli pazarlığı yapılmayacak. 25 yaşındaki sağ bek ile anlaşan kulüp, 5 milyon TL karşılığında transferi tamamlayabilecek.

Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe, Fernandao ve Kjaer'le anlaşmaya vardı. Resmi açıklamaların birkaç gün içinde yapılacağı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şener Özbayraklı Fenerbahçe Kırkpınar Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq:

sow, topal, caner, gökhan ve diego haricindekilerin hepsinin çöpe atılması lazım , özellikle volkanın kesinlikle gitmesi lazım tipinden kaybediooo ayı ;)

5
0
yanıtYanıtla
HiHi:

Aziz cildirdi 4. yildizi takamadi sag soldan neyi bellisiz futbolculari topluyor Aman yarabbi bu takima ne zaman yildiz futbolcu gelcek

2
3
yanıtYanıtla
HiHi:

Söyleyen dogru söylemis bu BOMBA galiba fenerin elinde patlayacak !!sadece bir sezon iyi futbol oynadi diye Aziz kafayimi yedin. .

3
1
yanıtYanıtla
DADAŞ:

5 MİLYON BU ADAM İÇİN ÇOK PARA. . YEDEK KALACAGI İÇİN BU ADAMA BUKADAR PARA VERMEK SAÇMA. TAKIMDAN EN BAŞTA SELÇUK EMENİKE EMRE VOLKAN WEBO KADLEC BEKİR GÖNDERİLMELİ. BELKİ EMRE KALABİLİR O DA ADAM GİBİ YERİNDE DURURSA. YOKSA SUTLAYACAN GİTSİNLER

3
1
yanıtYanıtla
anti fb:

elde de değil içlerinde patlar inşaallah

2
2
yanıtYanıtla
1903:

dikkat edinde o bombalar elinizde patlamasın :D

2
1
yanıtYanıtla
of li hoca:

İYİ TOPÇU

0
0
yanıtYanıtla
---mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Azizli fener kumeye

0
0
yanıtYanıtla
Karakartal:

Bombaya bak bir patlarsa türkiyeyi götürür lan bursa avaraj takımı oldu bunlarla

0
0
yanıtYanıtla
NurimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Volkan, emre, emenike kalsın gerisi gitsin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title