Haberler

Senegal Kalecisi, Maçta Sakatlık Numarası Yapınca Dalga Konusu Oldu

Güncelleme:

Senegal kalecisi N'Diaye, Cezayir'le oynadıkları maçın son anlarında aut atışını kullanırken bir anda kendini yere bırakınca dalga konusu oldu.

2017 Afrika Uluslar Kupası B Grubu'nda dün akşam Senegal ile Cezayir'in 2-2 berabere kaldığı maçta ilginç bir olay yaşandı. Senegal kalecisi Khadim N'Diaye 88. dakikada sakatlık geçirdi. Büyük acı çekerek yerde kıvranan Senegal file bekçisinin sakatlığının meydana gelişi ise hayli ilginçti.

DEGAJ ÖNCESİ SAKATLANDI

Skorer'in haberine göre; 2-2'lik sonucunun Senegal'i çeyrek finale taşıdığı maçta Khadim N'Diaye 87. dakikada aut atışını kullanmak için harekete geçti.

32 yaşındaki file bekçisi topa doğru gelirken birden hiçbir sebep yokken tökezleyerek yere devrildi. N'Diaye bir süre sol ayak bileğini tutarak yerde kıvrandı.

"NUMARA YAPIYOR"

Özellikle sosyal medyada yer alan yorumlarda Senegal kalecisinin zaman geçirmek için sakatlık numarası yaptığı görüşünde birleşti. Taraftarlar, tecrübeli kalecinin zaman geçirmek için böyle numara yapmasını "komik ve utanç verici" olarak değerlendirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cezayir Senegal Afrika Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title