Haberler

Semt Konaklarında 'Hayata Gülümse' Seminerlerine Yoğun İlgi

Beyoğlu Belediyesi Semt Konaklarında,iletişim eksikliğinden kaynaklanan aile içi problemlerin çözümüne yönelik ‘Hayata Gülümse’ seminerleri düzenledi.

Beyoğlu Belediyesi Semt Konaklarında,iletişim eksikliğinden kaynaklanan aile içi problemlerin çözümüne yönelik 'Hayata Gülümse' seminerleri düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği seminerlerde, aile içi iletişimin güçlendirilmesi ve anne babaların çocuklarıyla yaşadığı problemlerin kolayca çözülmesine yönelik atılması gereken adımlar eğlenceli bir dille anlatıldı.

Beyoğlu Belediyesi, Semt Konaklarında verdiği eğitici seminerlerle vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Beyoğlu Belediyesi, iletişim eksikliğinden kaynaklanan aile içi problemlerin çözümüne yardımcı olmak amacıyla 'Hayata Gülümse' seminerleri düzenledi. Eğitimci-Yazar Sıtkı Arslanhan tarafından Kadımehmet, Aynalıkavak, Okmeydanı, Kasımpaşa, Dolapdere ve Fetihtepe Semt Konaklarında verilen Konferanslara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Seminerlerde, aile içi iletişimin güçlendirilmesi ve anne babaların çocuklarıyla yaşadığı problemlerin kolayca çözülmesine yönelik atılması gereken adımlar eğlenceli bir biçimde vatandaşlara aktarıldı.

"SORUNLARI ESPRİLİ BİR DİLLE AKTARMAYA ÇALIŞTIK"

Bugün Türkiye'nin birçok yerinde bu tarz seminerler verdiklerini belirten Eğitimci-Yazar Sıtkı Arslanhan, "Şimdi de sıra Beyoğlu'na geldi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan öncülüğünde burada bulunmaktan gerçekten çok mutluyum. Semt konaklarında, özellikle bayanlara yönelik aile içi iletişim konularda, çocuklarla yaşadığımız sıkıntıları, kavgaları, kısaca hepimizin yaşadığı sorunları espri bir dille güldürerek ve eğlendirerek aktarmaya çalıştık. İnşallah bu programları Beyoğlu'ndaki diğer semt konaklarında da olacak." ifadelerini kullandı.

"SEMİNERLERİN DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUZ"

Vatandaşlar, Beyoğlu Belediyesi Semt Konaklarında verilen 'Hayata Gülümse' seminerlerine yoğun ilgi gösterdi. Seminerlerin çok eğitici olduğunu belirten vatandaşlar, "Özellikle çocuğa baskı konusunda yaptığımız hataları fark ettik. Yeni nesil çok akıllı ve bilinçli. O yüzden Semt konaklarında böyle etkinliklerin devam etmesini istiyoruz." dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyoğlu Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title