Haberler

Şemnem Kısaparmak Gaziantep'te Konser Verdi

Şehitkamil Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği programda Şebnem Kısaparmak'ı Gaziantepli kadınlarla buluşturdu.

Şehitkamil Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği programda Şebnem Kısaparmak'ı Gaziantepli kadınlarla buluşturdu. Yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen konserde sanatçı Şebnem Kısaparmak, en sevilen şiir ve şarkılarını kadınlar için seslendirdi.

Konser öncesi konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, günümüzde belediyecilik anlayışının değiştiğini belirterek, "Şehrin gelişimi adına sosyal hayatta daha ileri gitmek noktasında bir seri halindeki faaliyetlerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Özellikle şehrimizde eğitimin belirli bir noktaya gelmesi adına, çocuklarımızın gelişimi açısından çok değişik faaliyetlere devam ediyoruz. Bunun yanı sıra son sohbet ve söyleşilerle ilgili hemen hemen her aya bir veya iki programımız gerçekleşiyor. Bugün de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle hepinizin yakından tanıdığı, severek dinlediği Şebnem Kısaparmak Hanımefendi ile güzel bir şarkı ve şiir dinletisini izleyeceksiniz. Bu tür faaliyetlerde hep birlikte olmaya devam edeceğiz. Sizlerden almış olduğumuz güçle daha güzel hizmetleri hep birlikte sizler ve gelecekte yarınlarımız olan çocuklarımız için faaliyetlerimizi devam ettirmeye gayret göstereceğiz. Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi.

Kültürel ve sosyal etkinliklerle ilçeye önemli bir ivme kazandıran Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Şebnem Kısaparmak'ı Gaziantepli kadınlarla bir araya getirdi. Sevilen şarkı ve şiirlerini Şehitkamil Belediyesi organizasyonunda kadınlara özel seslendiren Şebnem Kısaparmak, hayranlarına doyumsuz bir gün yaşattı. Yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen konserde kadınlar gönüllerince eğlendi. Zaman zaman Kısaparmak'ın okuduğu şiirlerden etkilenen kadınlar, duygulu anlar yaşarken, zaman zaman ise hareketli şarkılar eşliğinde halay çekip oyunlar oynadı. Yaklaşık 2 saat süren konser renkli görüntülere sahne oldu. Konser sonunda sahneye çıkan Başkan Fadıloğlu'nun eşi Seval Fadıloğlu, Şebnem Kısaparmak'a teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. Kadınlara yönelik program düzenleyerek onların bu anlamlı günde eğlenmesini sağlayan Başkan Fadıloğlu'na teşekkür eden Kısaparmak, bu tür kültürel ve sosyal etkinlikler sayesinde insanların birbirleriyle daha fazla kaynaştığını söyledi. Seval Fadıloğlu'na da bu anlamlı günde kadınları yalnız bırakmadığı için ayrıca teşekkür eden Kısaparmak, memnuniyetini dile getirdi. Program sonunda konsere katılan tüm kadınlar hediye çekilişinin yapılmasını bekledi. Sürpriz hediyenin sahibinin belirlenmesi amacıyla cam fanusun içinde bulunan kağıtlar çekildi.

Şebnem Kısaparmak konseri ile çok mutlu olduklarını ifade eden programa katılan kadınlar, "Şehitkamil Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen konseri keyifle dinledik. Özellikle bu anlamlı günde Şebnem Kısaparmak konserinin düzenlenmesi hepimizi çok mutlu etti. Gerçekten hem iş hem de ev hayatımızda çok yoruluyor ve yıpranıyoruz. Böyle bir konserle tüm yorgunluğumuzu üzerimizden atmış olduk. Bizlere bu imkanı sağlayan ve unutmayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şebnem Kısaparmak Şehitkamil Yerel Haberler

title