Haberler

Semiha Yankı Bikinili Pozlarının Sırrını Paylaştı

Güncelleme:

Instagram hesabından paylaştığı bikinili pozlarından sonra bir anda sosyal medyanın gündemine oturan 58 yaşındaki Semiha Yankı, dikkat çeken vücudunun sırrını verdi.

Sosyal medyadan paylaştığı bikinili pozlarıyla olay olan ve fotoğraflar paylaşıldığından beri gündemden inmeyen Semiha Yankı genç kalmasının sırrını açıkladı. Semiha Yankı, "18'lik değilim, olsam olsam ancak 45'liğim. Benim sırrım kendimi yormamak, dingin ve stressiz yaşayıp hayatı sevmek ve pozitif düşünmek." dedi.

''ALLAH BANA CÖMERT DAVRANDI''

Gazetevatan'dan Melis Güvenç'e konuşan Yankı şunları söyledi: "58 yaşıma gelmişim bende ne arar kas, bacak sıkılığı. Benim de illa selülitlerim ve sarkmalarım var ama gözle görülür değil. Çok kilo alıp vermediğim, kendime, yememe, içmeme dikkat ettiğim için yaşıtlarımdan daha iyi durumdayım. Yapı gereği uzun yıllar hep 40 kiloydum. Belki de Allah bana cömert davrandı. Sadece 45 yaşımdan sonra her sene bir kilo aldım. Şu an 53 kiloyum. Ve 18'lik değilim. Olsam olsam ancak 45'liğim. Özel bir şey yapmadım. Ne diyet yaparım ne de spor.

''YORGUNLUKLARIM OLMADI''

Hiç alkol kullanmadım. Sadece balık lokantasına gittiğimde balığın yanında tadımlık rakı veya şarap alırım. Gece hayatım ve yorgunluklarım olmadı. Hayatım pijama, terlik, televizyon olarak geçti. Gece sahne alırım ama işim bittiğinde vakit kaybetmeden eve gelir makyajımı siler hemen uyurum. Benim sırrım kendimi yormamak, dingin ve stressiz yaşamak, hayatı sevmek ve pozitif düşünmek."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Semiha Yankı Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title