Haberler

Semih Saygıner'in Stand Up Gösterisine Ünlü Yağdı

Ünlü bilardocu Semih Saygıner, hayranlarının karşısına bilardo şovu yerine stand up gösterisiyle çıktı.

Saygıner'in, 33 yıllık kariyerini mizahi bir dille anlattığı 'Masamda birikmiş hikayeler' adlı stand up gösterisi seyirci ile buluştu. Dünya Bilardo Şampiyonu olan sporcu, Adapazarı'ndan dünyaya açıldığı

bu süreç içerisinde yaşadıklarını, bir masa, 3 top ve isteka ile sınırlı kalmayan hayatını ve yaşadığı gerçek olayları sahneye taşıdı. Semih Saygıner, bir başarı hikayesinin başrolü olarak bu kez deneyimlerini izleyiciyle paylaştı.

Saygıner, "Herkes beni bilardo sporunda ülkem adına kazandığım başarılarla tanıdı fakat bu süreçte neler yaşadığımı veya başarıya giden bu yolculuğu insanların bilmesi pek de mümkün değil. O yüzden ben de 33 yıllık bilardo hayatımda başından sonuna tüm yaşananları mizahi bir dille anlattığım tek kişilik bir oyun hazırladım" dedi.

İlk kez sahneye çıkan Saygıner'i sanat, iş, spor ve cemiyet dünyasındaki arkadaşları yalnız bırakmadı. Cihangir BO Sahne'de "Masamda Birikmiş Hikayeler" ile ilk kez seyirci karşısına çıkan Semih Saygıner'i; Begüm Kütük, Erdil Yaşaroğlu, Keremcem, Seda Güven, Doğukan Manço, Fuat Güner, Bedri Baykam, Sibel Baykam, Hakan Meriçliler, Koray Şahinbaş, Kemal Bağbuğ, Yeşeren Başbuğ, Zeynep Alasya, Levent Özdilek, Romina Özipekçi, Yonca Evcimik, Yeliz, Burhan Şeşen, Gökhan Şeşen, Yunus Günce, Baha, Sarper Semiz gibi birçok ünlü isim izledi.

Yaptığı esprilerle izleyenleri güldüren Saygıner, seyirciden tam not aldı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Burhan Şeşen Bedri Baykam Adapazarı Up Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title