Haberler

Semih Kaya'ya Gsyiad'dan Yılın Sporcusu Ödülü

Derneğin kuruluşunun 13'üncü yılı nedeniyle verilen Galatasaray'da Yılın Sporcusu ödülüne Semih Kaya layık görülürken, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da düzenlenen kokteylde genç futbolcuya plaketini, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, ikinci başkan Özkan Olcay, divan kurulu başkanı İrfan Aktar ve 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği Başkanı İsmail Sarıkaya verdi.

Derneğin kuruluşunun 13'üncü yılı nedeniyle verilen Galatasaray'da Yılın Sporcusu ödülüne Semih Kaya layık görülürken, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da düzenlenen kokteylde genç futbolcuya plaketini, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, ikinci başkan Özkan Olcay, divan kurulu başkanı İrfan Aktar ve 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği Başkanı İsmail Sarıkaya verdi. Kokteylde başkan yardımcısı Candan Erçetin, yönetim kurulu üyeleri Mete İkiz, Şükrü Ergün, Sedat Doğan, Aka Gündüz Özdemir, Ahmet Yüce Ocaklı, Mehmet Emin İpekdokuyan, Ebru Köksal ve İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan da hazır bulundu.

Ödül töreninde konuşan Aysal, "Bugün Galatasaray'ı Galatasaray yapan değerlerden bir tanesini daha kutlamak ve Galatasaraylıları onore etmek için bulunuyoruz. Galatasaray'da başarılar her zaman var. Ama bu başarıların arkasında önemli olan onu yaratan ve sürekliliğini sağlayanlar. Semih, Galatasaray'ın evladı ve sürekliliği yaratan bir isimdir. Semih, Galatasaray'ın renkleri altında başarıyı sürekli hale getirmiş bir oyuncumuz, hepimizin gururu ve çok sevdiği bir isimdir. Semih'in uzun süreler Galatasaray'a hizmet edeceğini umuyor ve kendisini kutluyorum" şeklinde konuştu.

GSYİAD Başkanı İsmail Sarıkaya ise, "Derneğimizin kuruluşunun 13. yılında geleneksel hale gelen 'Yılın Sporcusu' ödülünü bu sene genç kardeşimiz Semih Kaya'ya veriyoruz. Öncelikle kendisini tebrik ediyorum. Bugün bizim için çok acı bir gün. Bundan önceki Sarı Kırmızı Kareler Fotoğraf Yarışması'nı Sayın Hacı Hasdemir'in hatırasına verilmesini isteyen ve bu konuda çalışan değerli gazetecimiz Süleyman Gültekin'i kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet diliyor ve tüm basın camiasına başsağlığı diliyorum. Burada bulunmamız birliktelik açısından çok güzel. Herkese bu güzel beraberlik için teşekkür ederim" dedi. Semih Kaya da yapmış olduğu konuşmada, "Bu değerli ödülü bana layık gördüğünüz için herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Benim için çok anlamlı bir ödül oldu. Umarım Galatasaray'da daha nice ödüllere layık görülürüm" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Sarıkaya Galatasaray Ünal Aysal Semih Kaya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title