Haberler

Semih Kaya'nın Menajeri: Ocak Ayında Transfer Gerçekleşebilir

Güncelleme:

Galatasaray'da forma giyen Semih Kaya'nın menajeri, Inter teklifiyle ilgili "Bana fiyat sormayın. Ocak ayında transfer gerçekleşebilir." dedi.

Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Semih Kaya için devre arasında Inter iddiaları yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Semih Kaya'nın menajerinden açıklama geldi.

Sezon başında Alex Telles ve Felipe Melo'yu renklerine bağlayan Milano devi, bu transferlerden bir hayli memnun kalmıştı. Semih Kaya için de teklif yapan ama son güne kadar ısrarcı olmayan Roberto Mancini'nin Ocak ayında bu futbolcu için yeniden devreye gireceği iddia edildi.

İtalyan gazeteleri, Semih Kaya'nın Galatasaray'dan Inter'e geleceğini satırlarına taşımaya başlarken, menajeri Fazıl Özdemir de konu hakkında açıklamalarda bulundu.

5 MİLYON EURO'YA RET!

Sarı-kırmızılıların altyapısından yetişen Semih Kaya için Inter'in 5 milyonluk resmi teklif yaptığı ancak kabul edilmediği yazılırken, Çizme temsilcisinin yeni bir teklifle geleceği sütunlara taşındı.

"Inter, Galatasaray'ın savunması Semih için saldıracak. Telles ve Melo'da olduğu gibi bir orta yol bulunacaktır" ifadelerine yer verilirken, menajeri Fazıl Özdemir, iddialara üstü kapalı bir cevap verdi.

"OCAK AYINDA OLABİLİR"

Fazıl Özdemir açıklamasında, "Inter seçeneğini dışlamıyorum. Bunu varsayabiliriz. Ocak ayında bir olasılık olarak görebiliriz. Semih'in fiyatını bana sormayın. Bunu bilmiyorum, bu soruya cevap veremem" dedi.

TELLES'İN BEDELİ 8.5 MİLYON EURO

Gelecek sezonda Avrupa'dan men edilmek istemeyen ve kulübe nakit sokmaya çalışan Galatasaray yönetiminin, Semih Kaya için ilk etapta 10 milyon euro seviyesinde bir rakam talep edeceği kulislerde konuşulmaya başlandı. Son gün Felipe Melo'nun bonservisine 5 milyon euro isteyen ve 3 milyon 700 bin euroya gönderen sarı-kırmızılılar, Alex Telles'in satın alma bedelini 8.5 milyon euro olarak belirlemişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alex Telles Galatasaray Semih Kaya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (4)

ANALİZ HARBİ:

VAY BE NERDEN NEREYE İNTER GSYIN ESKİLERİNİ TOPLUYOR. İTALYADA FUTBOL HARBİDEN BİTMİŞ ABİ

1
0
yanıtYanıtla
BAKINIZ:

KİM NE YAPSIN DA SANKİ OYNADIGI VAR

0
0
yanıtYanıtla
ata:

istikrarı olmayan manyakca hatalar yapabilen takımının mağlup olmasında rol oynayan bir futbolcu olarak gördüm inter alırsa salih gibi yedekte bekler durur onun yeri 2 lig takımları galatasarayda oynayacak futbolcu değil

0
0
yanıtYanıtla
akıllıol:

bence semih güzel bir futbolcu değil galatasaray onu satmakla akıllılık eder

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title