Haberler

Semih Kaya'nın Menajeri: Bırakın Inter'le Görüşelim

Güncelleme:

Galatasaray'ın 1.4 milyon Euro'luk teklifini reddeden Semih Kaya'nın menajeri, "Verilen ücret komik, izin verin Inter'le görüşelim." dedi.

Teknik adam konusunda arayışlarını sürdüren Galatasaray'da şimdi de Semih Kaya krizi kapıya dayandı. Sarı kırmızılı kulübün 1.4 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme önerisini kabul etmeyen 23 yaşındaki futbolcu için menajeri, Galatasaray'a sürpriz bir teklif sundu.

"İZİN VERİN INTER'LE GÖRÜŞELİM"

Takımda sözleşme yenileyen Muslera, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın 2 milyon 750 bin Euro'ya imza atması sonrası kendisine sunulan rakamı oldukça düşük bulan Semih'in menajeri Fazıl Özdemir, "Galatasaray 30 yaşına gelen Olcan Adın'a 2 milyon Euro'nun üzerinde bir rakam düşünürken, 23 yaşındaki Semih için verilen ücret çok komik" diyerek sarı-kırmızılı kulüpten İnter'le görüşmelere başlamak için izin istedi. İtalyan ekibinin Semih'le masaya oturmak için G.Saray'dan müsaade beklediğini dile getiren Özdemir, "İnter oyuncumla anlaşırsa size ödenecek 12 milyon Euro için şartları zorlayacak" diyerek G.Saray'ı ikna etmeye çalıştı.

17 YAŞINDAN BERİ İZLİYORLAR

Özdemir'in ayrıca CEO Lutfi Arıboğan'a "İnter'in Semih'e olan ilgisi Roma'nın Salih Uçan için isteğinden daha fazla. İtalyanlar Semih'i 17 yaşından beri takip ediyor" dediği bildirildi.

ASLAN'DA 112 MAÇA ÇIKTI

Semih Kaya, 2008-09 sezonunda forma giymeye başladığı G.Saray'da o sezon 4 maça çıkmıştı. 2009-10 sezonunda Gaziantep'e kiralanan 23 yaşındaki stoper, sonraki sezon ise Kartalspor'da kiralık olarak forma giymişti. 1.82 boyundaki futbolcu, sarı-kırmızılı takımda çıktığı 112 karşılaşmada (lig, kupa, Şampiyonlar Ligi) 1 kez de gol sevinci yaşadı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Semih Kaya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title