Haberler

Semih Erden Darüşşafaka'da

Güncelleme:

Fenerbahçe'den ayrılan milli basketbolcu Semih Erden, Darüşşafaka'ya transfer oldu.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona ermesinin ardından takımdan ayrılan Semih Erden, altyapısından yetiştiği Darüşşafaka'ya 11 yıl sonra döndü.

FENERBAHÇE'YE TRANSFERİ OLAY YARATMIŞTI

Semih Erden 2004'te Darüşşafaka'dan ayrılıp Partizan'a gitmiş, bir sonraki sezon Fenerbahçe Ülker'e transferi olay yaratmış, Darüşşafaka oyuncunun haklarının ellerinde bulunduğunu öne sürmüş ancak Tahkim Kurulu Fenerbahçe'yi haklı bulmuştu. Semih Erden'in bugün Darüşşafa Doğuş ile resmi imzayı attığı öğrenildi.

Darüşşafaka yeni sezon öncesi şu isimleri kadroya kattı: Semih Erden, Emir Preldzic, Ender Arslan, Oğuz Savaş, Milko Bjelica, Luke Harangody, Reggie Redding, Samet Geyik ve Serhat Çetin.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Ülker Semih Erden Partizan Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

MUsa mUSA!!:

ulan bu darüşşafakada bizim yerli adamları topladı yeter aga darüşbahçe oldu resmen bune la böle anaaa

1
0
yanıtYanıtla
basketbol:

semih erdem darüssafaka altyapısında yetişmiş ve darüssafakada yıldızı parlamış biridir. . senin fernerbahcede yerli olarak oynattığın kenan haricinde kaç tane oyuncun var altyapıdan gelip ilk 5 te şans verdiğiniz. .

yanıt3
yanıt0
Yaşar:

Semih benim çok sevdiğim ve bana göre tam kapasite ile oynasa Avrupa''nın en iyi pivotları arasında üst sıralarda yer alacak bir basketbolcudur. Ama nedense Amerika''dan geldikten sonra bir türlü istikrar yakalayamadı. Aslında yaşı da daha genç. İnşallah kendini sadece basketbola vererek, geceleri evinde geçirip, Daçka''da daha fazla süre alarak bu istikrarı yakalar. Türk basketbolunun Semih gibi yeteneklere ihtiyacı çok fazla.

1
0
yanıtYanıtla
türküt:

fb basket takımın 5 ni almış

0
0
yanıtYanıtla
wety:

bu sene şampiyon olurlar artık

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title