Haberler

Şemdinli'deki Sınır Birlikleri PKK Hedeflerini Vuruyor

Güncelleme:

PKK ve IŞİD'e yönelik hava operasyonları zaman zaman devam ettiği Şemdinli'de sınırın karşı tarafındaki alanlardan dumanların yükseldiği görüldü.

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ndeki sınır birliklerinden sabah saatlerinde Kuzey Irak'ta PKK'lıların bulunduğu alanlar, top atışlarıyla dövüldü.

OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR

PKK ve IŞİD'e yönelik hava operasyonları zaman zaman devam ederken, sınırdaki birliklerden de Irak yönüne doğru top atışları yapılıyor. Bugün sabah saat 09.00 sıralarında Irak'ın sıfır noktasında bulunan Derecik 34'ncü Hudut Taburu, Umurlu 34'üncü Sınır Bölüğü, Aktütün Köyü'nde konuşlu Aktütün Hudut Tabur Komutanlığı, Tekeli Köyü'nde konuşlu 2'nci Hudut Tabur Komutanlığı ve Yeşilova köyünde konuşlu Yeşilova Hudur Sınır Tabur Komutanlığı'ndan yoğun top ve obüs atışları yapıldı.

DUMANLAR YÜKSELİYOR

Yapılan top atışlarının ardından ilçe merkezine yaklaşık 70 kilometre uzaklıkta bulunan Irak sınırındaki Yeşilova Köyü'nden de, sınırın karşı tarafındaki alanlardan dumanların yükseldiği görüldü.

Bu arada, Yeşilova Köyü'ne bağlı Anadağ Mezrası ile yakınında bulunan Mamreş Tepesi'nde de çalılık alanlarda yangın çıktı. Köylüler, top atışlarından sonra yangının çıktığını ileri sürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeşilova Şemdinli Hakkari Irak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (176)

Kahraman TÜRKYILMAZ:

AKP karşıtı milliyetçi bir Türk oğlu Türk''üm. Ama AKP bu şekilde devam etsin, 50 pkk yonetıcısının oldugunu kanıtlasın. her gun 3-5 dalga bu operasyonlar devam ederken şehirden de 100-150 hain tutyuklansın, teslim ol çağrısına ateşle karşılık verdiği için vurulsun ve PKK tarihinin en buyuk tokadını yesın. Yemin olsun ki ölene kadar oyum AKP''yedir.

140
5
yanıtYanıtla
lice21:

Fazla umutlanmayin.30 yildir ZAP i gecemediniz ! Bos is bunlar bos.Istanbul da 2 bomba patlasa Suriye den beter olursunuz. Oturup konusun anlasin.yoksa kazanani olmayan bir icsavasa gidilir.herkes kaybeder.

9
99
yanıtYanıtla
aslan:

Bunların anladığı dilden konuşacaksın rahat battı şerefsizlere. . .

104
3
yanıtYanıtla
adır30Mobil-ANDROID:

30 senedir boş dağları bomba atmaktan bakılmadı bombalamakla bitmez bir ölür bin dogar bunun yolu barışla olur

7
93
yanıtYanıtla
doğruc:

yakın ormanları yakın allahta sizi yakacak birgün. . . . güneydoğuda orman bırakmadınız. . . .

14
61
yanıtYanıtla
OsmanlıTorunu:

ne demiş ceddin? kahret Vatan düşmanını.

51
6
yanıtYanıtla
a timci:

ben bu akp ye güvenmiyorum dönekler u dönüsü dönerler pkk da yeniden güclenir olan yine bize olur

19
34
yanıtYanıtla
HZ.ÖMERİN KILICI:

OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.

41
11
yanıtYanıtla
EMİNE:

DemirtaşIn kardeside ölmüş. Kendiside gebersin inşaAllah .

46
3
yanıtYanıtla
sertaç erdun:

:))) muhtemelen bunun bir karşılığı da olacaktır. :)))

8
40
yanıtYanıtla
Tüm 176 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title