Haberler

Şemdinli'de "Teröre Lanet" Yürüyüşü

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde bir araya gelen yüzlerce kişi, düzenledikleri yürüyüşle terör örgütü PKK’yı lanetledi.

HAKKARİ (İHA) – Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bir araya gelen yüzlerce kişi, düzenledikleri yürüyüşle terör örgütü Pkk'yı lanetledi.

İlçede etkili olan kar yağışı ve dondurucu soğuğa rağmen İlçe Jandarma Komutanlığı önünde bir araya gelen yaklaşık iki bin kişi, ellerindeki Türk bayraklarıyla "Vatan sana canım feda", "Kahrolsun Pkk", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" ve "Türk Kürt kardeştir PKK kalleştir" sloganları atarak çarşı merkezine doğru yürüyüşe geçtiler. Cumhuriyet Caddesi'nden hükümet konağı önüne gelen vatandaşlar, tekrar dönüşe geçerek İlçe Jandarma Komutanlığı önüne geldiler. Burada konuşan AK Parti Hakkari milletvekilli adayı Mehmet Fırat, şehit olan tüm kahramanlara Allah'tan rahmet, gazilere ve yaralılara da acil şifalar diledi. Fırat, "Biz her zaman devletimizin yanındayız. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere buradan devlet yetkililerine sesleniyorum. Hiçbir terör kalmayacak, ölünceye kadar devam edeceğiz. Biz bölge halkı olarak teröre karşıyız, lanetliyoruz, kınıyoruz. Yürütülen başarılı operasyonların tümünün arkasındayız. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Yürüyüşe İlçe Kaymakamı Tunahan Çil, Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdoğan Baykal ve kurum amirleri de katıldı. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Fırat Şemdinli Hakkari PKK Politika Güncel Haberler

title