Haberler

Şemdinli'de Kadınlara Sağlık Semineri

Şemdinli Belediyesi bünyesindeki Nujin Kadın Yaşam Evi, kadınlara "Sağlıklı Toplum Sağlıklı Beyin Demektir" semineri verildi.

Şemdinli Belediyesi bünyesindeki Nujin Kadın Yaşam Evi, kadınlara "Sağlıklı Toplum Sağlıklı Beyin Demektir" semineri verildi.

Seminerde, kadınlara aile planlaması, meme kanseri ve gribal enfeksiyonlar konularında bilgi verildi.

Seminere katılan Şemdilili kadınlar, katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Nujin Kadın Yaşam Evi çalışanı Zin Öpengin, yaptığı açıklamada, kadınlara yönelik seminerlerin devam edeceğini belirtti.

Öpengin, kadının ekonomik, sosyal ve kültürel hayata etkin katılımını sağlamak, kadın ve çocukların yaşadığı ekonomik, sosyal, kültürel ve psikolojik sorunlara ilişkin araştırmalar yapmak, çözüm yolu ve yöntemler geliştirmek, destek sunmak, dayanışmayı teşvik etmek ve kadını güçlendirerek statüsünü yükseltmeyi amaçladıklarını belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Şemdinli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title