Haberler

Şemdinli'de Eğitim Sorunları Masaya Yatırıldı

Güncelleme:

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü ve şube müdürleri sınırda öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim sorunlarını masaya yatırdı.

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde İlçe Milli Eğitim Müdürü ve şube müdürleri sınırda öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim sorunlarını masaya yatırdı.

Şemdinli İlçesi'nde Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Çelik, Şube Müdürleri Reşat Demirdaş ile Köksal Bulut, Irak sınırında bulunan Derecik Beldesi'ndeki Derecik Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda sınırdaki öğretmenlerle yemekte bir araya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Çelik, Şube Müdürleri Demirdaş ile Bulut yemek sonrası Derecik Beldesi merkez başta olmak üzere beldeye bağlı köy ve mezralarda görev yapan öğretmenlerle 'Şemdinli'de Eğitim' adı altında soru ve cevaplı toplantıya geçildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Çelik, odak noktalarının öğrenciler olduğunu söyledi. Çelik, "Şemdinli'deki eğitim kalitesini yükseltmek ve daha çok başarı elde etmek için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Mevcut şartlarda bütün köy ve mezra okullarını gezerek hem öğretmenlerimizin hem de öğrencilerimizin sorunlarını dinleyerek, daha başarılı olmak için neler yapmalıyız sorusuna çözüm arayacağız "dedi.

Çelik, öğretmenlere mesleklerinde karşılaşacakları zorluklar karşısında yılmamalarını, azimle çalışmaları gerektiğini belirtirken, öğretmenlerin anlattığı sorunları da tek tek not aldı. - Hakkari

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şemdinli Derecik Hakkari Irak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title