Haberler

Şemdinli'de 320 Öğrenciye Giyim Yardımı

Hakkari İl Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiriciliği Birliği Başkanlığı, Şemdinli ilçesinde eğitim gören öğrencilere giyim yardımı yaptı.

Hakkari İl Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiriciliği Birliği Başkanlığı, Şemdinli ilçesinde eğitim gören öğrencilere giyim yardımı yaptı.

Birlik başkanlığı, Şemdinli ilçesinde bağlı Konur köyü ile köye bağlı Dereyanı, Aktütün ile Korgan köyü Güzelkonak mezrası ilköğretim okullarındaki 320 öğrenciye giyim yardımında bulundu.

Birlik yetkililerince daha önce paketlenen kıyafetler, okul idaresince belirlenen maddi durumu iyi olmayan öğrencilere dağıtıldı.

Yardım dağıtımı ise Hakkari İli Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı Reşit Akman, Şemdinli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ekrem Taş, okul müdürleri ve sınıf öğretmenlerce yapıldı.

Akman, aldıkları giysileri maddi durumu iyi olmayan ve okul idaresi tarafından belirlenen öğrencilere dağıttıklarını ifade etti.

Akman, "Birliğimiz bu yardımları önümüzdeki yıllarda da sürdürecek. Başka köy ve okullardaki öğrencilerimize de bu ve buna benzer yardımları yapacağız" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Şemdinli Hakkari Konur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title