Haberler

Şemdinli Belediyesi'nden Hummalı Çalışma

Hakkari'nin Şemdinli Belediyesi ekiplerince sürdürülen yol genişletme ve parke döşeme çalışmaları, Ramazan ayından dolayı sahur vaktine kadar devam ediyor.

Hakkari'nin Şemdinli Belediyesi ekiplerince sürdürülen yol genişletme ve parke döşeme çalışmaları, Ramazan ayından dolayı sahur vaktine kadar devam ediyor.

Şemdinli Belediyesi tarafından başlatılan parke taşı döşemesi, yeni çeşmelerin yapımı, çukurlaşan yolların düzenlemesi gibi çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Şemdinli Belediye Başkanı Seferi Yılmaz, seçimden bu yana çalışmalara başladıklarını belirtti. Yılmaz, "Şemdinli'de yoğun çalışmalarla birlikte tüm ekipler gerek var olan su sıkıntılarını gidermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhuriyet Caddesi'nde 6 bin metrekarelik parke taşı döşeme çalışmaları sonlandırıldı. Yeni Mahalle'nin önemli bir kısmı bitmek üzere. Burada ikamet eden mahalle sakinleri zaten geçmişten beri mağdur durumdaydılar. Bu mahallenin bir özeliği de, bölgede yaşanılan çatışmalardan dolayı köylerini boşaltan kesimden oluşuyor. Bundan kaynaklı da Yiğitler köyü ve diğer çevre köyler mağdur edilmiş durumdaydılar. Gerçekten yolları son derece dardı. Yaklaşık 3-4 gündür burada yol genişletme çalışması var. Ramazan ayından dolayı gündüz ara verdiğimiz çalışmalara sahur saatine kadar devam ettiriyoruz. Fiili olarak tüm belediye personelleri, iş makineleri ve mahalleliyle çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.

Mahalle sakinlerinden Hacı Nesrullah Özmen ile Muzaffer Bedük de sürdürülen çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini diye getirerek, belediye ekiplerine teşekkür ettiler. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seferi Yılmaz Şemdinli Hakkari Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title