Haberler

Sema Kırcı'dan Anne Memleketi Manyas'a Ziyaret.

Güncelleme:

Ak Parti Balıkesir milletvekili Sema Kırcı program dahilinde Manyas ilçesini ziyaret etti.


Ak Parti Balıkesir milletvekili Sema Kırcı program dahilinde Manyas ilçesini ziyaret etti. Ak parti ilçe başkanlığı önünde ilçe başkanı Hasan Kahraman, belediye meclis üyesi Serdar Erçel partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı. İlçe başkanlığına geçen Kırcı; ilçe başkanı Hasan Kahraman'dan ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Kahraman: "sağ sahil sulama projesinin büyük bir bölümünün bittiği ve sol sahil sulamasının ihalesinin yapıldığını açıkladı. Manyas-Gönen yolunun genişletme çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Manyas'a yapılması planlanan emeklilere yönelik 500 dairelik konutlar için ön kayıt işlemlerinin devam ettiğini, Manya Meslek Yüksek Okulu'nun 1500 öğrenci kapasiteli olduğunu ve burada şu an 300 civarı öğrenci bulunduğunu bu kapasitenin artması için ilave bölümler açılması noktasında ne gerekiyorsa biz hazırız bu konuda Manyas için sizden ayrımcılık istiyoruz"dedi. Daha sonra gündemi değerlendiren Kırcı ; "terör sadece pkk terörü ile mücedele dememek lazım. Pkk terör örgütlerinin her ne kadar alfabetik isimleri varsa hepsi şu anda el ele tutuşmuş şehirde, terörse şehirde, terör dağda, terörse dağda , terör Diyarbakır Sur'da, Mardin Nusaybin'de nerede yapabiliyorlarsa onları yapıp bu memleketi tarumar etmek istiyorlar. O yüzden yıllar önce ecdadımızın verdiği Kurtuluş Savaşı mücadelesi neyse Çanakkale mücadelesi neyse o şekilde mücadele ediyoruz, bu mücadele bir siyasi parti mücadelesinin çok üstüne geçti biz hiç birimiz çalışırken parti çalışması yaptığımızı hissetmiyoruz biz diyoruz ki biz bu memleketi müdafaa ediyoruz inşallah bu yaz terör tamamıyla bitmiş olacaktır" dedi. Vatandaşların sorunlarını dinledi ve notlar aldı. Daha sonra Manyas'ın Sesi Gazetesini, esnaf ve sanatkarlar odasını ziyaret etti. Daha sonra ilçe kaymakamı İbrahim Gençler'i makamında ziyaret etti. Ziyaretleri sırasıyla süt üreticiler birliği, Manyas devlet hastanesi, Manyas ziraat odası ve son olarakta çok yakında açılacak olan ilçe gençlik merkezini ziyaret etti. Kırcı gençler için ne yapılacaksa bir an önce yapılmasının gerektiğini ve gençleri çok önemsediğini belirti…

Kaynak: Temsilci / Güncel

Balıkesir Manyas Politika Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title