Haberler

Selvitop, Şalpazarı'nda Seçimin Kaybedilmesine Neden Olanları İstifaya Çağırdı

Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde AK Parti’den aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Necati Selvitop, dün yapılan Mahalli seçimlerde seçimin kaybedilmesine neden olanların istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde AK Parti'den aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Necati Selvitop, dün yapılan Mahalli seçimlerde seçimin kaybedilmesine neden olanların istifa etmesi gerektiğini söyledi.

30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Şalpazarı ilçesini MHP adayının kazanmasının ardından AK Parti'den aday gösterilmeyen Necati Selvitop bir açıklama yaptı. Selvitop, "Türkiye'de ilk aday adaylığımı ben açıkladım. 7,5 ay boyunca köy köy, mahalle mahalle kapı kapı gezdim, gerçekleri yerinde gördüm. AK Parti İlçe Teşkilatı, Gençlik Kolları ne ilçede ne de köylerde yok iken izlenimlerimi defalarca ilgili teşkilat birimlerimize gerek yazılı gerek mesajla gerek telefon veya bizzat giderek anlattım bilgilendirdim. Aday adayları sayısı 9'a çıktığı süreç geldi çattı aday adayları hep birlikte feryat ettik ama kimse umursamadı. 9 adayın dışında bir adayla seçimi alamayız dedik. İnanmadılar, sonuç olarak elde var sıfır. Başbakan'ımızı yanılttılar, ilçemize ihanet ettiler. AK Parti'nin pırıl pırıl 9 adayını bir hiç saydılar. 'Sizin hiçbirinizden bir şey olmaz' dediler. Aday adaylığımız süresince ne ilçe ne de il başkanı, milletvekilleri bizi insan yerine koymadılar. Başbakanımızı yanıltan kim varsa herkesin istifa etmesini ettirilmesini istiyoruz" dedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necati Selvitop Şalpazarı Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title