Haberler

Selvi Kılıçdaroğlu'nun Elazığ Ziyareti

Elazığ’da ziyaretlerini sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin her şeyden önce barış ve huzura ihtiyacının olduğunu vurguladı.

Elazığ'da ziyaretlerini sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin her şeyden önce barış ve huzura ihtiyacının olduğunu vurguladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacıyla geldiği Elazığ'da, Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ETSO) ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, burada ETSO Başkanı İdris Alan, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Canan Güllü, CHP milletvekili adayı Doç. Dr. Fatih Gürsul, CHP Parti Meclisi Üyesi Yasemin Öney Cankurtaran ve çok sayıda girişimcinin katıldığı toplantıya katıldı. Toplantıda konuşan ETSO Başkanı Alan, Türkiye'nin her yerinde kadının yeri ile ilgili toplantılar gerçekleştirdiklerini belirterek, "Ülkemizde başta kadının sosyal ve iş hayatındaki yeri ve sorunları, anne olarak yaşadığı sıkıntılar dünya normlarıyla kıyaslandığında ülkemizde kadının yeri kadınların maruz kaldığı şiddet ile nasıl bir gelecek istiyoruz konuları başta olmak üzere geniş bir yelpazede bugün odamızda önemli bir etkinlik gerçekleştirilecektir. Yüce dinimizin baş tacı ettiği kadınlar ve cennetimizin annelerin ayakları altında olduğuna inandığımız annelerimizin toplum olarak maalesef gerekli itinayı gösteremediğimiz hepimizin malumudur. Bu tür etkinliklerin artması ve bizlere yakışır bir şekilde kadının toplum içerinde hak ettiği yere yükselmesini en samimi duygularımla ifade ediyorum" dedi.

"KADINLARIN DAHA ÜRETKEN OLMASINI İSTİYORUZ"

Ardından konuşan Selvi Kılıçdaroğlu ise her şeyin kadınlarla birlikte güzel olduğunu belirterek, şu ifadelerde bulundu:

"Tabi bu demek değildir ki, erkekleri dışlıyoruz. Hep birlikte olmalı ama şimdiye kadar maalesef hep nedense kadınlar dışlandı. Bu sadece Elazığ'a özgü değil. Genel olarak öyle. Tabi kadının çok daha iş alanında olmasını istiyorum. Daha faal olmasını istiyoruz. Daha üretken olmasını istiyoruz. Kadınlar doğası gereği üretkendir. İnanıyorum güzel günler göreceğiz. Her şeyden önce barışa huzura ihtiyacımız var. Önümüzde bir seçim var. Bütün insanlarının neye inanıyorlarsa gidip oylarını kullanmalarını istiyoruz. Demokraside en büyük şeyimiz budur. Bir oyumuz var gidip onu vereceğiz. Bu arada bende Elazığ'a geldim. Değerli milletvekili adayımıza da bir katkım olabilir diye ama eminim ki hepinizin katkısı olacaktır. Güzel şeyler sunuluyor. Bunları yapabilmesi için gerçekten de o makamda veya milletvekili olarak orada olması gerekiyor. Bunlar söylemde kalmaması gerekiyor." - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title