Haberler

Selin Sürüklediği Otomobilin Görüntüsü Amatör Kameraya Yansıdı

Afyonkarahisar’da hafta başından bu yana etkili olan yoğun yağmur, Şuhut İlçesinin köylerinde sel baskınlarına neden olurken, sele kapılan bir aracın görüntülü amatör bir kameraya yansıdı.

Afyonkarahisar'da hafta başından bu yana etkili olan yoğun yağmur, Şuhut İlçesinin köylerinde sel baskınlarına neden olurken, sele kapılan bir aracın görüntülü amatör bir kameraya yansıdı.

Şuhut ilçesine bağlı Akyuva köyünde yoğun nedeniyle sel baskını meydana geldi. Sel baskını esnasında 2 metreye ulaşan su yüksekliği önüne ne kattıysa sürükleyerek maddi hasara yol açtı. Akyuva köyünde yaşanan sel baskına ilk müdahale AFAD ekiplerinden gelirken, bölgede jandarma ve Şuhut Kaymakamlığı ekipleri incelemelerde bulundu. DSİ ve İl Özel İdaresi iş makinaları da bölgeye sevk edilerek olası taşkınların önüne geçildi. Akyuva köyünde yaşanan sel felaketini nedeniyle bölgedeki tarlarda bulunan mahsuller telef olurken, sel bir çok köprüyü de yıktı. Baskının ardından bölgeye gelen AFAD ekipleri evleri ve besihaneleri su altında kalan vatandaşlara su tahliyesinde yardımcı oldu. Selin bir otomobili önüne katarak sürüklemesi ise amatör bir kamera tarafından an be an kaydedildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şuhut Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title