Haberler

Selin Şekerci, Twitter'a Damga Vurdu

Güncelleme:

'Kaçak Gelinler' adlı dizide 'Şebnem' karakterini canlandıran Selin Şekerci, Twitter'ın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu ve Dünya Trend Topic listesine girdi.

Pazartesi akşamı izleyici ile buluşan, başrollerinde Selin Şekerci, Açelya Topaloğlu ve Deniz Baysal'ın oynadığı 'Kaçak Gelinler' dizisi Twitter'da dünya gündemindeydi.

DÜNYADA İLK 10'A GİRDİ

Selin Şekerci'nin oynadığı 'Şebnem Gürsoy' karakteri, dizinin yayına girdiği ilk dakikadan itibaren Twitter'da çok konuşuldu. Dünya Trend Topic listesinde üç saat boyunca ilk 10'da kalan oyuncu, Türkiye Trend Topic listesinde ise ilk sıraya yerleşti.

İşte o tweetler...



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kaçak Gelinler Selin Şekerci Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

hayko:

filistindee insanlar ölüyor !!! kimin umrunda millet dizi izlesin

56
20
yanıtYanıtla
yüzsüzsakincali@gmail.com:

ırak ve suriye'' de senin canından kanından türkmeni ve kürdü ölüyor, onlar müslüman yada insan değilmi en azından. önce yanı başına bak sonra biraz uzaklaşır onlarada ağlarsın. utan biraz.

yanıt0
yanıt0
klmm@m.m:

Sende yorum at sosyal medyada

yanıt0
yanıt0
Tolga KAranlıktolgakaranlikoglu@gmail.com:

Daha yeni üç askerimiz şehit oldu, ama onlar değil Filistin önemli değil mi?

yanıt0
yanıt0
yagmur:

BU MİLLET NEREYE GİDİYOR

49
5
yanıtYanıtla
BALIKESİRLİ 10KOLİKK:

TÜRKİYE de ortalama günde 7 tane KADIN ÖLDÜRÜLÜYOR...GAZZE YANIYOR.....BUNLARLA İLGİLİ ÇÖZÜM YOLLARINI BULALIM BÖYLE SAÇMA SAPAN HABER Mİ OLUR YAAA......

39
7
yanıtYanıtla
refya:

işe yarar haberler yapıyosunuz da şimdi bu nereden çıktı Dünya olumsuz bir savaşın pençesindeyken sizin yaptığınız lay lay lom yazık sizede

41
1
yanıtYanıtla
merve kılıc:

alllahım ya boyle haber mı oplur gazze ne halde dua beklıyor bızden sızın yaptıgınıza bak habercılık bu mudur

25
17
yanıtYanıtla
flaş flaş flaş:

türkiye uzaya uzay aracı gönderdi

40
1
yanıtYanıtla
gitano:

ben de faydalı bir şey yaptı sandım

40
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title