Haberler

Selin Şekerci: Gözlerimin İriliğiyle Çok Dalga Geçtiler

Güncelleme:

Sempatik oyuncu, katıldığı bir programda, çocukluğunda arkadaşlarının büyük gözleri nedeniyle kendisiyle dalga geçtiğini söyledi.

Zeynep Özek'in MBC4 kanalı için hazırladığı programda oyuncu Selin Şekerci ile yapılan röportaj yayınlandı. Şekerci, bugüne kadar oynadığı dizilenden 'Melekler Korusun' setini çok eğlenceli ve komik olarak nitelendirirken, rol arkadaşlarının akranı, yönetmenlerinin de genç olduğunu, sadece çok hareketli senaryonun kendilerini yorduğunu anlattı.

"DRAMAYA DA GÖZ KIRPIYORUM"

Şekerci, 'Kaçak Gelinler' dizisinde uzun süreden bu yana canlandırdığı 'Şebnem' karakterine uygun saçı değiştirerek yer yer pembe, mor ve mavi renkli boyattığını söyledi. Bugüne kadar 'Evin neşeli küçük kızı' karakterlerini canlandırdığını anlatan Selin Şekerci, "Biraz daha dramaya göz kırpıyorum aslında. Onu da göstermek istiyorum" dedi. Geçmişteki rol arkadaşları Özge Özpirinççi ve Rojda Demirer'i kendisi için büyük şans olarak nitelendiren Selin Şekerci 'İzmir Çetesi' dizisindeki rol arkadaşı Kadir İnanır için "Çok acayip, çok çalışılası bir adam" değerlendirmesini yaptı.

"BIG EYES'E ÇOK BENZİYORUM"

Selin Şekerci iri gözleri ile dikkat çektiği hatırlatılınca Tim Borton hayranı olduğunu belirterek şunları anlattı:

"Lisede okurken 'Big Eyes' diye animasyon filmi çıkınca herkes beni aradı. Büyük gözlü olmam nedeniyle gerçekten çok benziyoruz. Çocukluğumda gözlerim nedeniyle çok dalga geçtiler. Bunun avantaja döneceğini bilmiyordum. Bende de Araplık var herhalde, ondan geliyor. Babamın anneannesi ve baba tarafı olduğu gibi Arap. Anne tarafım Azeri olunca 'Böyle bir karışım' çıkmış."

"ÇAKTIRMASAM DA ÇOK DUYGUSALIM"

Şekerci, haftanın 6 günü zaman zaman 15 saat süren canlandırdığı 'Şebnem' karakterinin etkisiyle daha hızlı konuşmaya başladığını, seyirci tepkisi nedeniyle sokakta 'salaş' ve sade kıyafetler yerine giyimine daha dikkat etmek zorunda kaldığını söyledi. Şekerci, Arap sunucu Liana Dahdouh'un sesinin güzel olup olmadığını sorması üzerine bugüne kadar bir şarkıcıyı canlandırmak istediği halde böyle bir rolün kendisine gelmediğini anlattı. Şekerci, sunucunun isteği üzerine 'Her Şeyi Yak' şarkısını söyledi. Şekerci, elele görüntülendiği erkek arkadaşı Kaan Taşaner'in de oynadığı 'Dönem işi' olarak nitelendirdiği 'Diriliş' dizisini 'Profesyonellik gerektirdiği' için kaçırmadan izlediğini anlattı. Şekerci, Taşaner'i yoğun çalışma programı nedeniyle günde en fazla yarım saat görebildiğini belirtirken, bir erkekte aradığı özelliklere ilişkin şöyle dedi:

"Karşımdaki insandan bir şeyler öğrenebilmem gerekiyor. En önemli şey zeki olması. Sahiplenilmeyi çok severim. Ama beni sahiplenecek adamın benden zeki olması gerek. Beni kucaklayacak kişi benden daha zeki olabilmeli ki kendimi güvende hissedeyim. Kararsız, aceleleci ve çaktırmasam da çok duygusalım."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kaçak Gelinler Selin Şekerci Kaan Taşaner Zeynep Özek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

fan:

bence selin şekerci çoooooooooooooook güzel bir oyuncu . kaçak gelinler i izlememin tek sebebi selin şekerci

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title