Haberler

Selimşahlar Belediyesi'nden Başkan Ergün'e Teşekkür Ziyareti

Manisa Belediyesi'nin Merkez'e bağlı Selimşahlar Belediyesi'nde başlattığı çevre düzenleme çalışmaları nedeniyle Selimşahlar Belediye Başkanı Fikri Sırmalılar, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Manisa Belediyesi'nin Merkez'e bağlı Selimşahlar Belediyesi'nde başlattığı çevre düzenleme çalışmaları nedeniyle Selimşahlar Belediye Başkanı Fikri Sırmalılar, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Selimşahlar Belediye Başkanı Fikri Sırmalılar, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti. Başkan Ergün'e beldelerine verdikleri destekler nedeniyle teşekkür etmek amacıyla ziyareti gerçekleştirdiğini belirten Selimşahlar Belediye Başkanı Fikri Sırmalılar, "Sayın Başkanımız 3 gün bize greyderleri gönderdi. Ova yollarımızı yaptık. Dolgu malzemesi gönderdi bol miktarda. 1 kilometre uzunluğunda Selimşahlar'ın yolu vardı. Oraya ışıklandırma işi ve yol yapımı için ihale yapıldı. O da şimdi gerçekleşti. 3 tane parkımız var, onların süreçleri devam ediyor. Onların da ihalesi yapılacak. Ben şunu söyleyeyim; devletten görmediğimiz hizmeti Manisa Belediyesi'nden görüyoruz. Bu bağlamda da Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

"YETKİ ÇERÇEVESİNDE YERİNE GETİRİYORUZ"

Ziyareti nedeniyle Selimşahlar Belediye Başkanı Sırmalılar'a teşekkür eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "Tabi bütün Selimşahlar Beldesi ile bizim geçmişten gelen bir bağımız var. Hem de çok sevdiğimiz beldelerimizden bir tanesi. Oraya yapılacak olan hizmetler, oradaki vatandaşlarımızın mutluluğu için, memnuniyeti için. Yapılan hizmet, sonuçta onlara ansıyacak bir hizmet. Bugünlerde daha çok köylerden, beldelerden gelen talepler doğrultusunda, ova yollarının yapılması ile ilgili talepler epey birikmeye başladı. Bunları sırasıyla biz değerlendiriyoruz. İmkanlar dahilinde, ekiplerin müsait olduğu konumda bunları yönlendiriyoruz ve hizmetleri yapmaya çalışıyoruz. Sizinki de herhalde bu kapsamda yapılmış. Güle güle kullanın, vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Yetki kapsamında, Büyükşehir Yasası çıktığından beri, tabi bunu vatandaşımız bilmiyor. Büyükşehir kapsamında çıkan yeni kanun ve yönetmelikler, bizlere bu köylerde, beldelerde, yani Manisa'nın bütününde her türlü çalışma imkanını getiriyor. Biz bunu da yeterli görmedik. Geçtiğimiz 2 ay önceki meclisimizde hem Milliyetçi Hareket Parti'miz, hem AK Parti grubunun, hem Cumhuriyet Halk Partisi grubunun, hem de Bağımsız üyelerimizin oybirliğiyle bu hizmetlerin yapılma kararı alındı. Bunun da bilinmesini isterim. O açıdan hiç kimse, farklı yerlerde, farklı düşünceler içine girmesin. Biz yasalar nezdinde bu hizmetlerimizi yapıyoruz" diye konuştu.

"MANİSA BELEDİYESİ HER ZAMAN YANIMIZDA"

Selimşahlar Beldesi'ne bağlı Sarınasuhlar Köyü'nde ova yollarının iyileştirilmesi ile ilgili çalışmanın da başladığını belirten Selimşahlar Belediye Başkanı Fikri Sırmalılar, "Her zaman Manisa Belediyesi yanımızda, bunu da Selimşahlarlı vatandaşımız görüyor. Teşekkür ediyoruz verdiğiniz hizmetlerden dolayı" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Selimşahlar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title