Haberler

Selim Temurci: "Hep Birlikte, 15 Yılda Elde Ettiğimiz Zaferlere Bir Yenisini Daha Ekleyelim"

Selim Temurci: "Hep birlikte, 15 yılda elde ettiğimiz zaferlere bir yenisini daha ekleyelim"İSTANBUL - AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, "Türkiye'de yapılacak referanduma, dünya da gözünü dikmiş durumdadır.

Selim Temurci: "Hep birlikte, 15 yılda elde ettiğimiz zaferlere bir yenisini daha ekleyelim"

İSTANBUL - AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, " Türkiye'de yapılacak referanduma, dünya da gözünü dikmiş durumdadır. Bu milletle mücadele edenleri Çanakkale ve İzmir'de denize döktük. Onlara bir daha bu topraklar üzerinde egemen olamayacaklarını 16 Nisan'da hep birlikte göstereceğiz" dedi.

Üsküdar Belediyesi'nin Rize Dernekler Federasyonu ile birlikte düzenlediği yöresel tatlar ve kültür festivali yapılan törenle başladı.

Festival için Üsküdar sahilinde oluşturulan çadır alanda her yöreden lezzetlerin sunulduğu stantlar ve tezgahlar kuruldu. Her yörenin ön plana çıkan ürünleri ve lezzetlerinin Üsküdarlılara sunulduğu festival; adeta Türkiye'nin tüm lezzetlerini buluşturdu.

Yöresel tatlar ve kültür festivalinin açılışına AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, RİDEF Başkanı Recep Albayrak ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

Festival'de bir konuşma yapan Dr. Temurci, "Soğuk havaya rağmen coşkunuz görülmeye değer. İnşallah bu coşku 16 Nisan'da tüm ülkede 'Evet' ile birlikte olacak. Rabbimden 16 Nisan'da bu yöresel tatları, Türkiye'nin tadına ve lezzetine dönüştürmesini niyaz ediyorum. Millet olarak hep birlikte tek millet, tek bayrak ve tek devlet için seferdeyiz. Rize evliyalar ve alimler şehridir. Her şeyden önce Rize, Recep Tayyip Erdoğan'ın şehridir. Bugün Üsküdar'da biz hep birlikte Türkiye'yiz, Diyarbakır'dan İzmir'e, Rize'den Erzurum'a hep birlikte buradan ses veriyoruz. Daha güçlü, daha istikrarlı ve problemsiz Türkiye için, istikbal ve istikrarımız için 'evet' diyoruz.

İl Başkanı Dr. Temurci sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu ülkenin geleceğini Hollanda, Almanya değil Diyarbakırlı, Rizeli, Türkiye'de yaşayanlar; hep birlikte biz belirleyeceğiz. Biz ayağa kalkarsak, kardeş, bir ve beraber olursak; kimse bu millete oyunlarını, politikalarını dayatamaz. Bu iş parti meselesi değildir. Burada bulunan herkes kendi ekibiyle, STK'sıyla 'bende varım' diyor. 'Bende elimi taşın altına sokuyorum, 16 Nisan'da kazanılacak 'evet' zaferine, bende katkı sunmak istiyorum' diyor. Önümüzde sayılı günler var. Sizlerden ricam, o uzun adamı lütfen yalnız bırakmayın. Hep birlikte 15 yılda elde ettiğimiz zaferlere bir yenisini daha ekleyelim. Türkiye'de yapılacak referanduma, dünya da gözünü dikmiş durumdadır. Bu milletle mücadele edenleri Çanakkale ve İzmir'de denize döktük. Onlara bir daha bu topraklar üzerinde egemen olamayacaklarını; 16 Nisan'da hep birlikte göstereceğiz."

Başkan Dr. Temurci'nin konuşmasının ardından, protokol üyeleriyle kurdele kesilerek festival başlatıldı. Ardından Dr. Temurci ve protokol üyeleri, festival alanında esnafları ziyaret etti.

(DCC-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

AK Parti İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title