Haberler

Selim'de "Yarınlar Bizim" Projesi

Selim Kaymakamlığı tarafından uygulanacak "Yarınlar Bizim" Projesi'nin tanıtımı yapıldı.

Selim Kaymakamlığı tarafından uygulanacak "Yarınlar Bizim" Projesi'nin tanıtımı yapıldı.

Projenin tanıtım toplantısına, Kaymakam Erdinç Dolu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Aydın, şube müdürleri, idareciler ve rehber öğretmenler katıldı.

Projenin tanıtımını yapan rehber öğretmen Ayşe Aslan, ilçe genelindeki tüm 8. sınıflara uygulanacak projeyle, öğrencilerde farkındalık yaratılmasının, güçlü ve zayıf yönlerini görmelerinin, yaşama uyum sağlayacak beceriler kazanmasının hedeflendiğini söyledi.

Kaymakam Dolu da bu projenin gönüllülük gerektirdiğini belirterek, eğitime geçen yıla oranla daha fazla bütçe ayırdıklarını ifade etti.

Geçen yıl TEOG sınavlarında Selim'in il genelinde 5. olduğunu anımsatan Dolu, "Bu kabul edilemez. Eğitime ve öğrencilere iyi bir gelecek hazırlamak için her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Dolu, eğitimde başarılı olunması için öğretmenlere büyük görevler düştüğünü belirterek, "Yarınımızın teminatı öğrencilerin başarılı olması için üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getireceğiz. Eğitime ayırdığımız bütçenin bir tek kuruşunun bile israf edilmemesi için siz değerli öğretmenlerimize çok önemli görevler düşüyor. Farklı bütçelerden kısıp eğitime yapacağımız harcamanın kıymetinin bilinmesi lazım" diye konuştu. - Kars

Kaynak: AA / Yerel

Cengiz Aydın Erdinç Dolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title