Haberler

Selendi'ye Yeni Müdür Atandı

Selendi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevinden istifa eden Adnan Kılıç’ın yerine Halk Eğitim Müdür yardımcısı Hamdi Kılıç vekaleten atandı.

Selendi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevinden istifa eden Adnan Kılıç'ın yerine Halk Eğitim Müdür yardımcısı Hamdi Kılıç vekaleten atandı.

Manisa'nın Selendi ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürlüğü görevinden istifa eden Adnan Kılınç'ın yerine Selendi Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Hamdi Kılıç'ın atandığı açıklandı. Atama kararı ile bugün görevine başlayan Hamdi Kılıç, "Beni bu göreve layık görenleri mahcup etmemek için elimden geleni yapacağım." dedi.

Evli ve 3 çocuk babası olan Hamdi Kılıç, 1976 yılında Selendi'nin Karaselendi Mahallesinde dünyaya geldi. İlkokulu Karaselendi de okuyan Kılıç, ortaokul ve lise eğitimini İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesini tamamladıktan sonra 1998 yılında Bartın'da öğretmenlik hayatına başlayan Kılıç, 2002 yılında Selendi'nin Avlaşa Mahallesine atanıp, 2004 yılına kadar burada görev yaptı. 2004 yılında Atatürk İlkokuluna atandıktan sonra 2006 yılında Cumhuriyet ilkokulunda görevine devam eden Kılıç, 4 yıl burada çalıştıktan sonra 2010 yılında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde Müdür yardımcısı olarak atandı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selendi Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title