Haberler

Selendi Vali Bektaş'ı Ağırladı

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Selendi ilçesini ziyaret ederek, ilçenin genel durumu hakkında İlçe Kaymakamı Hasan Meşeli’den Kaymakamlık makamında brifing alıp, ilçenin sorunları ve yatırımlarını yerinde inceledi.

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Selendi ilçesini ziyaret ederek, ilçenin genel durumu hakkında İlçe Kaymakamı Hasan Meşeli'den Kaymakamlık makamında brifing alıp, ilçenin sorunları ve yatırımlarını yerinde inceledi.

Vali Erdoğan Bektaş'ı Hükümet Konağı önünde Selendi Kaymakamı Hasan Meşeli, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Mustafa Akpınar, Belediye Başkanı Nurullah Savaş, daire müdürleri ve Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Muhtarlar Derneği Başkanı Ulvi Özer ve muhtarlar karşıladı. Karşılamada Vali Bektaş'a Selendi özel Ege yaşam Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri tarafından çiçek verildi. Vali Bektaş daha sonra kaymakamlık makamında İlçe Kaymakamı Hasan Meşeli, tarafından sinevizyon eşliğinde ilçenin tarihi, genel durumu, devam eden projeler hakkında brifing aldı. İlçe Kaymakamı Hasan Meşeli Vali Erdoğan Bektaş'a İlçenin tanıtımı için yapılan içinde atlı ciriti, efesi, kilimi ve kirazı bulunan objeyi hediye etti. Ardından atıl durumda bulunan mülkiyeti Adalet Bakanlığı'nda bulunan Tekel Depolarını ziyaret eden Vali Erdoğan Bektaş, yetkililerden buranın durumu ile ilgili de bilgiler aldı. Vali Erdoğan Bektaş Tekel depoları ziyaretinin ardından yapımı devam eden 25 yataklı İlçe Devlet Hastanesi inşaatını ziyaret ederek Hastane Yöneticisi ve Başhekim Opr.Dr.Tunay Ataman'dan bilgiler aldı. Dr Ataman, hastane inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini, kaba inşaatım tamamlandığını, kış şartları uygun gitmesi durumunda İnşaatın Haziran 2015 yılında tamamlanacağını belirtti. Eski adıyla Anadolu Öğretmen Lisesi olan şimdi ise Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'ni de ziyaret eden Vali Bektaş, idarecilerden okulla ilgili bilgiler alırken, bir süre öğrencilerle sohbet edip birlikte akşam yemeği yedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdoğan Bektaş Hasan Meşeli Selendi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title