Haberler

Selendi'nin Yollarında Onarım Çalışmaları Başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi’nin birçok mahallesini birbirine bağlayan yolda genişletme, düzeltme ve bakım onarım çalışması gerçekleştiriyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi'nin birçok mahallesini birbirine bağlayan yolda genişletme, düzeltme ve bakım onarım çalışması gerçekleştiriyor. Oluşan deformelerden dolayı vatandaşların ulaşım sorun çektiği yolda yapılan çalışmalar vatandaşın takdirini topladı.

Manisa genelinde gerçekleştirdiği asfalt çalışmaları ile kötü durumda olan yolları yenileyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi'nin birçok mahallesini birbirine bağlayan yolda genişletme, düzeltme ve bakım onarım çalışması gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Selendi'nin Bozlar, Karabaş ve Tirkeş bağlılarının yer aldığı yolda yol düzeltme ve onarım bakım çalışması yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Selendi'nin birçok mahallesinde yol bakım onarım çalışması gerçekleştirdiklerini belirtti. 4 kilometrelik yolda yapılan çalışmaların takibinde yaz aylarında sathi kaplama çalışması yapılacağını belirten Gençoğlu, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatları ile Selendi'nin yollarında vatandaşın sorun yaşamaması için çalışıyoruz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title