Haberler

Selendi MHP'nin Belediye Başkan Adayı Nurullah Savaş Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Selendi Belediye Başkan Adayı mevcut Belediye Başkanı Nurullah Savaş oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Selendi Belediye Başkan Adayı mevcut Belediye Başkanı Nurullah Savaş oldu.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Belde Belediye Başkanları MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Papuccuoğlu, Selendi İlçe Başkanı Yasin Topcan ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla adaylığı açıklanan Nurullah Savaş, katılımcılara teşekkür etti. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, tarafından anons edilen Nurullah Savaş'a vatandaşlar tezahüratta bulundu. Cengiz Ergün yaptığı konuşmasında, "Birlikte 5 yıl geçirdik bir beş yıl daha sizler destek verirseniz devam edeceğiz. Biz hizmet etmek istiyoruz onun için MHP kadrolarına şans verilmeli" dedi.

Başkan Ergün, borç içinde buldukları Manisa Belediyesi'ni kendi ayakları üzerinde durabilen bir belediye haline getirdiklerini ifade etti. Ergün, "Manisa Belediyesi'nden en fazla desteği Selendi aldı. Bu destekler 2-5 trilyon bunlarla asfalt, yol çalışmaları, oturma bankları, otobüs bekleme yerleri ve parke taşları. Tekrar seçilmeleri halinde Nurullah Savaş ile birlikte daha fazlasını yapacağız. Ben Nurullah Savaş'ı önce Allah'a sonra sizlere emanet ediyorum, bahtı açık olsun" diye konuştu.

Nurullah Savaş ise şunları söyledi: "5 yıl önce halkımız bana bu görevi layık gördü teveccüh gösterip belediye başkanı seçtiler. 5 yıl boyunca hiç kimse ayrımı yapmadan herkese eşit mesafede davrandım kimsenin adamı olmadım belediyeyi parti teşkilat toplantı yeri yapmadım belediyenin telefonlarını parti için kullanmadım. Allah şahittir bir kuruş yetim hakkı yemedim."

Evli ve 2 çocuk babası olan Nurullah Savaş, 2009 yerel seçimlerinde 1611 (%36) oy alarak İlçe Belediye Başkanı seçilmişti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Nurullah Savaş Selendi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title