Haberler

Selendi'de Voleybol Turnuvası Başladı

Selendi ilçesinde Selendi’yi Tanıtma ve Kalkındırma Derneği tarafından organize edilen Kurumlar arası kış kupası voleybol turnuvası başladı.

Selendi ilçesinde Selendi'yi Tanıtma ve Kalkındırma Derneği tarafından organize edilen Kurumlar arası kış kupası voleybol turnuvası başladı. Yaklaşık 1,5 ay sürecek olan turnuvada 9 takım mücadele edecek. Müsabakalarda ilk dörde giren takımlar yarı finale çıkacak. Yarı final ve final maçları ile ocak ayı ortasında tamamlanacak olan turnuvada dereceye girecek takımlara kupa ve madalya verilecek.

Selendi Kaymakamı Hasan Meşeli, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mustafa Akpınar, AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer ve Selendi'yi Tanıtma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Kazım Tokkaş ve Yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaşın takip ettiği turnuvanın i

Turnuvanın ilk gün müsabakaları adeta nefesleri kesti. Uğur Sağ'ın hakemliğini yaptığı ilk maçta Şehirlioğlu İlköğretim Kurumu, Atatürk İlkokulu, Anadolu Lisesi karmasını 25-22, 25-19, 17-25,25-15 setler ile yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Günün 2. maçında ise Ahmet Ertuğrul'un düdük çaldığı müsabakada ise spor severler oldukça çekişmeli bir mücadeleye tanık oldular. Tybrek seti ile İlçe Jandarma Komutanlığını 25-20, 20-25, 26-24, 21-25 ve 18-08 ile 3-2 yenen Hastane Tedaş maçın galibi oldu. Dernek Başkanı Kazım Tokkaş, "Düzenlediğimiz turnuvanın amacı; derneğimizi tanıtmak, kurumlar arasında dayanışmayı sağlamak, toplumu sporun içine çekmek, hoşça vakit geçirerek halkımız arasındaki ilişkiyi güçlendirmektir." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selendi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title