Haberler

Selendi Anadolu Öğretmen Lisesi'nde Mezuniyet Töreni

Selendi Anadolu Öğretmen Lisesi'nde resim sergisi ve mezuniyet töreni okul bahçesinde gerçekleştirildi.

Selendi Anadolu Öğretmen Lisesi'nde resim sergisi ve mezuniyet töreni okul bahçesinde gerçekleştirildi.

Anadolu Öğretmen Lisesi'nde öğrencilerin bir yıl boyunca yaptığı en güzel resimler, Görsel Sanatlar öğretmeni Ayla Çakır önderliğinde açılan sergide beğeniye sunuldu. Serginin açılışına ve mezuniyet gecesine Selendi Kaymakamı Yasin Ortakcı da katıldı. Yaklaşık 200 resmin görücüye çıktığı serginin açılışının ardından mezuniyet gecesine geçildi. Törende konuşan Okul Müdürü Fatih Yeşilkula, "Emanet olarak aldığımız öğrencilerimizi, bütün idareci arkadaşlarımla birlikte bilgili, görgülü, yaşamı seven, yaşatmayı görev bilen, sevgi dolu bireyler olarak, bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donatarak uğurluyoruz. Buradan ayrıldıktan sonra hızla değişen dünyada değişimi kavrayacaklar, dürüst, adil ve iyi bir insan olacaklarına inanıyorum. Kendilerine şimdiden LYS sınavında başarılar diliyorum" dedi.

Kaymakam Ortakcı da, "Sizler yarınların büyükleri olacaksınız. Bizlerin bıraktığı makamlara sizler geleceksiniz. Cumhurbaşkanı, başbakan, vali veya kaymakam olabilirsiniz. Çünkü bizler de sizler gibi öğrenciydik, bugün idareciyiz. Türkiye'yi sizler yöneteceksiniz. Başarılı olmak istiyorsanız, sevgi ve saygıyı ön planda tutacaksınız, bol bol kitap okumalısınız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından okul birincisi olan Hatice Ekşi, mezuniyet kütüğüne plaketini Kaymakam Yasin Ortakcı ile bitlikte çaktı. Hatice Ekşi, arkadaşları adına yaptığı konuşmasında, 4 yıllık eğitim dönemimizde vatana ve millete yararlı bir birey olmak için çaba gösterdiklerini belirterek, tüm idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti. Daha sonra mezun olan 46 öğrenci tek tek sahneye çağrıldı ve mezuniyet belgeleri protokol mensubu konuklar tarafından verildi. Daha sonra da müzik eşliğinde doyasıya eğlenildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hatice Ekşi Selendi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title