Haberler

Selena Gomez: Çıplak Pozumda Photoshop Var

Güncelleme:

Genç şarkıcı Selena Gomez, sosyal medyada paylaştığı andan itibaren büyük gürültü koparan çıplak albüm pozu hakkında konuştu.

ÜSTSÜZ POZU HAKKINDA KONUŞTU

23 yaşındaki Gomez, ABD'nin Power 106 kanalında yayınlanan The Cruz Show'da J. Cruz'un konuğu oldu. Gomez, yeni albümü Revival'ı albümü hazırlarken yaşadıklarını, stüdyodaki duygusal yolculuğunu, üstsüz albüm pozunu ve kilo aldığı için kendisine yöneltilen eleştiriler hakkındaki fikirlerini anlattı.

"SEN BÖYLE POZLAR İÇİN ÇOK GENÇSİN"

Eski çocuk yıldız, üstsüz albüm pozunun neden bu kadar tartışma konusu olduğunu anlamadığını da söyledi. Gomez daha önce V dergisi için verdiği üstsüz pozu da hatırlattı. Ancak genç yıldızın dergi kapağında yer alan bu pozu da bazı hayranlarını çileden çıkarmıştı. Sosyal medya üzerinden "Selena sen böyle pozlar için daha çok gençsin." yorumları yapılmıştı.

"ALBÜM ÇIKTIĞINDA BU POZ KONUŞULMAYACAK"

Sunucunun "Peki neden albüm kapağı için böyle bir poz verdiniz?" sorusuna "Ama albüm çıktığı aman bu poz artık konuşulmayacak. Müzik ve şarkılar bu pozun önüne geçecek. Bu konuda kendime son derece güveniyorum." dedi. Genç yıldız fotoğrafının photoshop'lu olduğunu da itiraf etti.

"İNSANLAR BENİ İNCİTTİ"

Selena Gomez, bu yaz aldığı kiloları gözler önüne seren bikinili pozları yayınlandıktan sonra insanların kendisini acımasızca eleştirdiğini de sözlerine ekledi. Gomez "Böyle bir şey daha önce başıma gelmemişti. Ama insanların bu konudaki yorumları beni incitti." diye konuştu.

Genç yıldız, başkalarının kendi hayatını yönetmesine izin vermeyeceğini de sözlerine ekledi. Son iki yıldır herkesin hayatı hakkında birşeyler söylediğini belirten Gomez "Ama ben insanların hayatımı etki altına almasına izin vermeyeceğim. İstediğimi yapabilirim." diye konuştu. Yeni albümünü yeni bir ekiple çıkaran Selena Gomez taze bir başlangıç yapmanın heyecanını yaşadığını sözlerine ekledi. "Stüdyoda şarkılarımı söylerken bazen ağladım, bazen güldüm. O stüdyoda kariyerimin en güzel şarkılarını kaydettim." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Selena Gomez Cinsellik Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (8)

Stenlie:

Yaparlar yaparlar sonrada photoshop vardı ne güzel dünya be :D

4
22
yanıtYanıtla
Rize53:

Bu kizi ufak yaşta satılık piyasaya sürdüler.sonra gel işide kız

3
3
yanıtYanıtla
Ad1n1z1 Yaz1n:

bu çıblak fotoğraf verenleri benzin döküp yakacaksın

3
3
yanıtYanıtla
adam oşun adam:

seni ve senin gibileri de benzin döküp yakmak lazım senin mantığınla, çünkü, bana göre de senin düşüncen bana çıplak geliyor !! Ne olacak şimdi ? Ahhh beyin tembeli insanlar sizi. Gitseniz de kurtulsak

yanıt4
yanıt3
ayhan:

kedi suratlı

3
2
yanıtYanıtla
ALİ:

VÜCUDUNDA ARAPÇA BİR YAZI VAR İSLAMA BİR SALDIRI OLABİLİR ARAPÇA BİLENLER ÇEVİREBİLİRMİ

0
3
yanıtYanıtla
PARONOYA:

siyah beyaz resimden etkilendim

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Selena asla böyle bisey yapmaz o resimde kesinlikle fotomontaj var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title