Haberler

Selen Seyven Yeni Filminde Büyücü Oldu

Güncelleme:

Güzel oyuncu, 22 Mayıs'ta vizyona girecek 'Bir Türk' isimli filmde büyücülük okuluna giden 'Aria'yı canlandırarak farklı bir rolle kamera karşısına geçti.

Selen Seyven, 22 Mayıs'ta vizyona girecek 'Bir Türk' adlı filmde, son zamanlarda Vine'da yıldızı hızla parlayan fenomen Barbaros Dikmen'in platonik aşkını canlandırdı.

"TÜRK İŞİ HARRY POTTER"

Büyücülük okuluna giden 'Aria' isimli bir kızı canlandıran Selen Seyven, filmde Vine fenomeni Barbaros Dikmen ile birlikte rol alıyor.

'Türk işi Harry Potter' olarak görülen filmde, mazbut bir aile hayatı yaşarken, büyücülük okuluna kabul edilen 'Mehmet'in (Barbaros Dikmen) başına gelen eğlence dolu macera fantastik bir dille anlatılıyor.

VİNE'DAN BEYAZ PERDEYE...

Video paylaşım sitesi Vine'da 'Büyücülük ve Sihirbazlık Okulu'nda Bir Türk' konulu yedi videosuyla 20 milyonu aşkın izlenmeye ulaşan Barbaros Dikmen, ilk sinema deneyiminde güzel oyuncu Selen Seyven ile iyi bir enerji yakaladığını belirtti.

Erdi Dikmen'in yönetmenliğinde çekimleri tamamlanan film, 'Bir Türk büyücülük okuluna kabul edilirse ne olur?' sorusuna cevap arıyor. Şimdiden sosyal paylaşım sitelerinde sıkça konuşulmaya başlayan film, büyücülük okulundaki renkli sahneleriyle dikkat çekiyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Selen Seyven Erdi Dikmen Aria Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

SANSAR Mobil-ANDROID:

çakma hayri potır la biz çok komik milletiz ya

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bune kardeşim emek hırsızlığıdır bu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title