Haberler

Selde Mahsur Kalan Sürücüyü Asker Kurtardı

Güncelleme:

Van'ın Bahçesaray ilçesinde yaşanan sel felaketinde otomobiliyle sürüklenen sürücünün bir uzman çavuş tarafından kurtarılması amatör kameraya yansıdı.

Bahçesaray'daki sel sırasında otomobiliyle sürüklenen sürücünün bir asker tarafından aracından çıkarılması amatör kameralar tarafından kaydedildi.

ARACIN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

İlçede bir süre önce etkili olan taşkın sırasında sürüklenmeye başlayan araçtaki sürücünün kurtarılması çevredeki vatandaşlarca kaydedildi. Görüntüye göre, Cumhuriyet Caddesi'nde otomobiliyle seyir halindeyken sele kapılan Aydın Öztürk, direksiyon hakimiyetini kaybetti.

YARDIMA JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ KOŞTU

Çevredeki vatandaşlardan yardım isteyen sürücünün imdadına, yoldan geçen Jandarma Uzman Çavuş Bahadır Kahar yetişti.

SÜRÜCÜYÜ OTOMOBİLDEN ÇIKARMAYI BAŞARDI

Büyük bir cesaret örneği göstererek taşkında yürümeye başlayan Kahar, araca ulaşarak sürücü Öztürk'ü otomobilinden çıkardı.

SELİN GETİRDİĞİ ODUN ARACA ÇARPTI

Yaşananları anlatan Öztürk, evine gitmek için seyir halindeyken aracının bir anda sel ve çamur birikintisi içerisinde dönmeye başladığını belirtti. Aracının bu sırada selin getirdiği bir oduna çarptığını ifade etti.

" ASKER CESARET ÖRNEĞİ SERGİLEDİ"

Öztürk korku dolu anları şu şekilde anlattı: "O sırada camı açıp yardım istedim. Hiç kimse bana yardıma gelemedi o asker cesaret örneği gösterdi. Ben şehadetimi getirip arabada beklemeye başlamıştım. Birinin arabaya vurduğunu duydum, kapıyı açmaya çalışan askeri görünce şaşırdım. Bana, 'Hadi çıkalım' dedi ve otomobilden dışarı çıkardı. Ölümle burun buruna gelmiştim adeta dünyaya tekrar geldim. Allah ondan razı olsun."

Kaynak: AA / Güncel

Aydın Öztürk Bahçesaray Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

memet oğlu tekinMobil-ANDROID:

ne mutlu böyle askerimiz var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title