Haberler

Erzin'deki Selde Kaybolan Gülzübeyde Başaran, Hala Aranıyor

Güncelleme:

Hatay'ın Erzin ilçesinde 4 kişinin hayatını kaybettiği selde kaybolan Gülzübeyde Başaran'ı arama çalışmaları devam ediyor.

Erzin ilçesinde 4 kişinin hayatını kaybettiği selde kaybolan Gülzübeyde Başaran'ı arama çalışmaları devam ediyor.Başaran'ı bulmak için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Hatay Büyükşehir Belediyesi, Erzin Sulama Birliği ve Dörtyol Jandarma Özel Harekat Komutanlığı ekipleri ile vatandaşlar tarafından sürdürülen arama çalışmaları 7'nci gününe girdi. 70 kadar kişinin katıldığı ve iş makinelerinin de kullanıldığı çalışmalar Ilıcalar mevkisi, Gazi Çiftliği ve Kara Höyük mevkilerinde yoğunlaştı.

AFAD ekipleri ve Hatay Büyükşehir Belediyesine ait iş makineleri ile selin meydana geldiği Kara Höyük Deresi boyunca çalışma yürütülüyor. Erzin Belediyesi ekipleri de sel bölgesindeki temizlik çalışmalarına devam ediyor.Erzin ilçesi Başlamış Mahallesi Kaplıcalar mevkisinde 25 Eylül'de meydana gelen selde Osman Başaran, Serap Aydıngoli, Bayram Aydıngoli ve Zeki Duran'ın cesedi bulunmuş.

Kaynak: AA / Güncel

Dörtyol Erzin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title