Haberler

Selçuklu Ortaokulu'ndan Büyük Başarı

Bitlis’in Ahlat ilçesindeki Selçuklu Ortaokulu, Okullar arası Güreş Müsabakaları’nda il ikincisi oldu.

Bitlis'in Ahlat ilçesindeki Selçuklu Ortaokulu, Okullar arası Güreş Müsabakaları'nda il ikincisi oldu.

Bitlis genelindeki okulların katılımıyla gerçekleşen müsabakada yıldızlar kategorisinde ikinci olan Ahlat Selçuklu Ortaokulu öğrencileri, okul bahçesinde düzenlenen törenle ödüllendirildi. Düzenlenen törende konuşan Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, "Bugün burada okulumuzun ve öğrencilerimizin müsabakalarda göstermiş oldukları başarıyı paylaşmak adına bir araya geldik. Tabi ki eğitim camiasının öğretimle beraber eğitimde asli görevidir. Sadece öğretimde başarılı olmak temel hedefimiz değil. Bununla beraber sosyal ve kültürel etkinliklerde de sizlerin aktif bir şekilde yer almanızla beraber başarı sağlamanızda temel amacımızdır. Ahlat'ta bu konuda oldukça iyi bir düzeydedir. İldeki hemen hemen bütün branşlara katılım oluyor. Bunun sonucunda da bu başarıların ilçemize güzel yansımaları oluyor. Tabi ki bu eğitim kalitesiyle birlikte sosyal ve kültürel alanlardaki başarılar da bizi oldukça mutlu ediyor. Bu başarılardan dolayı sizler kadar bizlerde motive oluyoruz. İlçe bazında bu gibi sosyal ve kültürel etkinliklerde başarı sağlayan öğrencilerimizi ve onları yetiştiren değerli öğretmenleri yürekten kutluyorum. Başarı sadece bu tür etkinliklerle de sınırlandırılmamalıdır. TEOG sınavlarımız var. Bu sınavlarda okul ve ilçe bazında herkesin üstüne düşen görevi yapacağından şüphem yoktur. Şimdiden başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından müsabakalarda dereceye giren öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden ve Okul Müdür Nevzat Karabudak tarafından madalyaları ile birlikte çeşitli hediyeler de verildi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuklu Bitlis Ahlat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title