Haberler

Selçuklu Miniklerden Büyük Performans

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri yılsonu kutlamalarında sergiledikleri performansla göz doldurdu.

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri yılsonu kutlamalarında sergiledikleri performansla göz doldurdu. Ailelerini gururlandıran öğrencileri bu özel günde Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı ve meclis üyeleri de yalnız bırakmadı.

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi yine büyüleyici bir yılsonu etkinliğine ev sahipliği yaptı. Birbirinden öğretici ve eğlenceli eğitimlerle bir yılı geride bırakan Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin düzenlediği yılsonu etkinlikleri, oldukça renkli geçti. Anne babalar, büyükanne ve büyükbabaların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte minikler sergiledikleri performansla göz doldurdu. Selçuk Belediyesi tiyatro salonunda düzenlenen yılsonu etkinliklerinde renk renk kostümleriyle sahneye çıkan çocukların sergilediği halkoyunları gösterileri, okudukları şiirler, şarkılar ve tiyatro gösterileri büyük alkış aldı. Yılsonu etkinliğine velilerle birlikte Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı ve meclis üyeleri de katıldı. Kendileri küçük, ama marifetleri büyük olan minik öğrencileri büyük keyifle izleyen Başkan Bakcı gösteri sonunda yaptığı konuşmada öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti ve ilk kez cüppe ve kep giyerek diploma alan öğrencilerin ailelerine üniversite mezuniyetlerini görmenin de nasip olmasını diledi. Başkan Bakıcı konuşmasının ardından seneye ilkokula başlayacak kreş öğrencilerine diplomalarını verdi. Cüppe ve kepleri ile diplomalarını alan öğrenciler kep fırlatmasının ardından tören öğrenci ve öğretmenlerle Başkan Bakıcı'nın hatıra fotoğrafı çektirmesi ile son buldu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Belediyesi Selçuklu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title