Haberler

Selçuklu ile Şavşat Kardeş Şehir Oldu

Selçuklu Belediyesi ile Artvin Şavşat Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imzalandı.

Selçuklu Belediyesi ile Artvin Şavşat Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imzalandı.

Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı makamında ziyaret etti. Selçuklu Belediyesi ile Artvin Şavşat Belediyesi arasında, şehircilik, kültür, iletişim, sanayi, ticaret, ekonomik, bilim, sanat, çevre, sağlık, spor ve turizm gibi alanlarda karşılıklı işbirliğini geliştirmek amacıyla kardeş şehir protokolü imzalandı.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla protokolün imzalandığını belirtti.

Şavşat'ın Efkar Tepe'de de çevre düzenlemesi için bir protokol imzalayacaklarını, Başbakan Davutoğlu'nun talimatlarını yerine getirmiş olacaklarını anlatan Altay, "Böylece Artvin'i ziyaret edenler Selçuklu'nun izini orada da görmüş olacaklar. İnşallah şehirlerimiz arasında kardeşlik hukuku gidiş-gelişler, turizm faaliyetleri, ticari faaliyetler de bu vesilelerle artmış olur" diye konuştu.

Öztürk ise protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Uğur İbrahim Altay Selçuklu Artvin Şavşat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title