Haberler

Selçuklu Göçmenler Makedonya'ya Gezi Düzenliyor

Selçuk Rumeli Göçmenleri Makedonya'ya gezi turu düzenliyor.5-11 Eylül 2013 tarihleri arasında düzenlenen gezi turu için başvuruların başladığı bildirildi.

Selçuk Rumeli Göçmenleri Makedonya'ya gezi turu düzenliyor. 5-11 Eylül 2013 tarihleri arasında düzenlenen gezi turu için başvuruların başladığı bildirildi.

Tur hakkında bilgi veren dernek başkanı Ali Akyüz, "Üyelerimiz ve göçmen vatandaşlarımızdan gelen yoğun talepler dolayısıyla 5-11 Eylül 2013 tarihleri arasında Makedonya'ya 6 gece 7 günlük bir gezi turu hazırladık. Yıllar önce yapılan mübadele, serbest göç antlaşmaları ve giderek artan baskılar nedeniyle yaşam şartlarının zorlaşması neticesinde Anavatan'a göç etmek zorunda kalan vatandaşlarımızı bir nebzede olsa hasretliklerini gidermek ve orada kalan yakınlarını görmelerini ve ziyaret etmelerini sağlamak için bu gezimizi düzenleyeceğiz. Uçak ile yapacağımız gezimiz kişi başı 510 Euro olup kredi kartına 4-5 taksit yapılabilecektir. Uçak bileti, kalacağımız hotellerde kahvaltı ve akşam yemeği, sigorta ücretleri, yurt dışı çıkış ücreti ve bizlere Makedonya'da gün içerisinde gezeceğimiz yerler için tahsis edilecek otobüs ücretleri kişi başı 510 Euro'nun içerisindedir. Gezimizi organize eden Apasas Turizm Acenta sahibi Hasan Uysal ve Peron Tur Acente sahibi Hüseyin Uysal'a da desteklerinden dolayı dernek yönetimi olarak teşekkür ederiz"diyerek, tur için kayıtların devam ettiğini söyledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title