Haberler

Selçuk'un Yeni Başkanı Makam Odasının Kapılarını Halka Açtı

İzmir'in turistik Selçuk ilçesinde 16 oy farkıyla seçimleri kazanan AK Partili Dr.Zeynel Bakıcı, mazbatasını alarak görevine başladı.

İzmir'in turistik Selçuk ilçesinde 16 oy farkıyla seçimleri kazanan AK Partili Dr.Zeynel Bakıcı, mazbatasını alarak görevine başladı.

30 Mart 2014 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde CHP karşısında 16 oy farkla zaferini ilan eden Selçuk Belediye Başkanı Dr.Zeynel Bakıcı belediye başkanlığı görevine başladı.

Yapılan yerel seçimlerin ardından bir hafta boyunca Cumhuriyet Halk Partisi'nin İlçe Seçim Kurulu'na ve İl Seçim Kurulu'na yaptığı itirazlarının reddinin ardından seçim sonuçlarına göre Selçuk Belediyesi'nin yeni başkanı Dr. Zeynel Bakıcı oldu. Mazbatasını almak için İlçe Seçim Kuruluna giden Başkan Bakıcı'ya çok sayıda vatandaş eşlik etti. İlk olarak Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı'yı makamında ziyaret eden Başkan Bakıcı, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı İrfan Ünüvar'ın elinden aldı. Burada büyük bir heyecanla ve sloganlar atarak parti binasına geçen Başkan Bakıcı ve beraberindekiler, davul zurna eşliğinde Atatürk anıtı önüne yürüdü. Atatürk anıtına çelenk sunan Selçuk'un yeni Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı ve beraberindekiler saygı duruşu ve istiklal arşını okuduktan sonra Selçuk Belediyesi'ne geldi.

Mazbatayı alan Başkan Bakıcı ilçe teşkilatı ve çok sayıda vatandaş ile birlikte belediyeye gelerek vatandaşların tebrik dileklerini makamında kabul etti. Makamında Başkan Bakıcıyı İlk olarak Selçuk AK Parti İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen tebrik etti. Oldukça duygulu anların yaşandığı başkanlık odasının kapıları halka açılarak tebrikler burada kabul edildi.

Belediye başkanlığının ilk gününde açıklama yapan Başkan Bakıcı "Hep birlikte çok önemli bir süreci yaşadık. Herkesin emeği geçti ve herkes çaba gösterdi. Başta İlçe Teşkilat başkanımız olmak üzere ve teşkilat görevlilerimize, tüm hemşehrilerime bana oy veren veya vermeyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Allah bizi mahcup etmesin. Bundan sonraki sürecimizde halkımız bizden hizmet bekliyor asla kısır çekişmeler içerisinde olmayacağız. Bizim için Selçuklu hemşehrilerimiz birdir herkes hizmetlerimizden eşit şekilde yararlanacak. Biz herkesin başkanı olacağız. Bize yakışan şekilde davranarak hiçbir taşkınlığa girmeyerek bu bilinç içerisinde hareket edeceğiz. Biz koltuklardan güç alan değil koltuklara güç veren olacağız. Eğer bu beş yılın sonunda herkesin yüzü güler ve refah düzeyi artar ise biz görevimizi layığı ile yapmış olacağız demektir. Yolumuz açık olsun kentimiz için hayırlısı olsun" dedi.

Selçuk Belediye Başkanı Dr.Zeynel Bakıcı, belediyedeki ilk görüşmesini vatandaş ile yaptı. Vatandaşların telefonlarını cevaplayan Başkan Bakıcı, onları makamına davet etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk Belediyesi Ak Parti İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title