Haberler

Selçuk'taki 'Otopark Yolsuzluğu' İddiasına 1 Tutuklala

İzmir’in Selçuk ilçesinde otoparklardan elde edilen gelirlerin kayıtlara geçmediği iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.

İzmir'in Selçuk ilçesinde otoparklardan elde edilen gelirlerin kayıtlara geçmediği iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.

Selçuk ilçesinde, müze ve ören yerlerinde bulunan otoparklardan elde edilen gelirlerin kayıtlara geçmediği iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında, gözaltına alınan ve daha sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan A.B. "zimmete para geçirmek" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu. Operasyonun başlangıcında gözaltına alınan ve daha sonra adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden, A.T., A.B., H.O., M.D. ve İ.D. ise serbest bırakıldı.

CHP'li eski Belediye Başkanı H. Vefa Ülgür, 31 Mart 2014 tarihinde, müze ve ören yerlerinde bulunan otoparklardan elde edilen gelirlerin kayıtlara geçmediği iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Olayın titizlikle üzerine giden savcılık, Selçuk Belediyesi'nde çalışan 7 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkardı. Karar üzerine operasyon başlatan Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, 7 çalışanı dün akşam saatlerinde mesai çıkışı gözaltına almıştı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title