Haberler

"Selçuk'ta Güzel İşler Yapılacak"

Güncelleme:

Karaosmanoğlu, Selçuk'un çok güzel ve özel bir ilçe olduğunu belirterek "Sayın Başkanımızın önderliğinde Selçuk'un daha güzel bir şehir haline geleceğine inanıyorum. Ben o umudu da enerjiyi de hem Selçuk'da hem başkanımızda gördüm. Selçuk'ta güzel işler yapılacak" dedi.

AK Parti Genel Merkezi'nin başlattığı 'Kardeş belediyeler' projesi çerçevesinde Selçuk'a gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan vekili Bilal DOĞAN, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kadıoğlu eşlik etti.

"Belediyelerimizin de hizmetindeyiz"

Selçuk'un Ege ve İzmir'in tarihi ve doğal zenginlikleriyle bir turizm kenti olduğunu ifade eden İbrahim Karaosmanoğlu, doğa harikası Selçuk'a AK Belediyecilik hizmetlerinin dokunacak olmasının önemine dikkat çekti. Ben inanıyorum ki Sayın Başkanımız Zeynel bey ile birlikte Selçuk, insanların yaşamaktan mutluluk duyacağı belediyecilik hizmetlerini tam manasıyla aldığı bir ilçe haline gelecek. Ben o umudu da o enerjiyi de Selçuk da ve başkanımızda gördüm" dedi. Bütün belediyelerle birlikte işbirliği içerisinde olduklarını sözlerine ekleyen Karaosmanoğlu, "Gerekli bilgimizi, tecrübemizi, paylaşımlarımızı ve projelerimizi paylaşmaktan kaçmıyoruz. Hizmetin sınırı olmaz. Sorumluluk alanımız var tabi ki, ama bu demek değildir ki; hiç bir şey yapamazsınız. Güzel projeler, teknik yardım, mühendislik yardım olabilir hangi konuda ihtiyaç varsa biz belediyelerimizin her zaman hizmetindeyiz, emrindeyiz" şeklinde konuştu.

Değerli bir ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanını Selçuk'ta ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Selçuk belediye Başkanı Zeynel Bakıcı da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile bilgi ve proje paylaşımlarında bulunacaklarını dile getirdi. Teknik eleman konusunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden destek alabiliriz. Bu ziyaret bizim için çok değerli. Sayın Başkanın yanımızda ve destekçimiz olduğunu biliyoruz" diye konuştu.

Başkan Bakıcı, kendisini ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve beraberindekilere Artemis heykeli ve çeşitli hediyeler verdi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Dahi Zeynel Bakıcı Ali Aşlık Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title