Haberler

Selçuk'ta CHP'nin Üç Adayı Birleşti

Yaklaşan yerel seçimler kapsamında Selçuk'taki CHP aday adaylarından Özcan Işık, İbrahim Adıgüzel ve Hasan Uysal birleşme kararı alarak Parti Binasında ortak basın açıklaması yaptılar.

Yaklaşan yerel seçimler kapsamında Selçuk'taki CHP aday adaylarından Özcan Işık, İbrahim Adıgüzel ve Hasan Uysal birleşme kararı alarak Parti Binasında ortak basın açıklaması yaptılar. Birlikte hareket etme kararı alan 3 Belediye Başkan Aday adayı, Selçuk'ta CHP'nin tekrar iktidar olması için var güçleriyle çalışacaklarını söylediler.

Ortak Basın açıklamasını CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Adıgüzel yaptı. Konuşmasına "Dünya İnsan hakları gününün 65. Yılını, Milletvekilimiz Mustafa Balbay'ın Adalet, Demokrasi ve Özgürlük mücadelesini kazandığı bugünü birlikte kutluyoruz" sözleriyle başlayan Adıgüzel, ortak basın açıklamasında şunları kaydetti: "Bildiğiniz gibi bizler, Cumhuriyet Halk Partisi'nin temel ilkelerinden olan demokratik hakkımızı kullanarak, Mart 2014 yerel seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi'nden Belediye Başkan aday adayı olduk. Ülkemiz, Cumhuriyetimizin kurulduğu günden bu yana hiç karşılaşmadığı, yaşamadığı günler geçirmektedir. 11 yıldır ülkeyi yöneten AKP hükümetleri döneminde bugün ileri demokratikleştirme masalı ile aydınlar, yurtseverler, gazeteciler zindanlara atılmakta, bir anayasal hak olmasına karşı en masum protesto ve hak arama gösterilerinin üzerine TOMA, biber gazı, basınçlı su ve coplarla gidilmekte, bütün bunlar ileri demokrasi nutuklarıyla kamufle edilmeye çalışılmaktadır. Hemen her gün bir yolsuzluk ve hortumlama skandalı ortaya çıkmakta, ekonomimiz dibe vururken işsizlik, dengesiz gelir dağılımı tavan yapmaktadır. Durum böyle iken halkımız Türkiye ekonomisinin çok güçlü olduğu yalanlarıyla kandırılmaktadır. Bölgesel ve küresel lider olma masalları anlatılırken Türkiye Bölgesinde ve Dünyada itibarsız ve güvenilmez bir ülke konumuna düşürülmüştür. Sadece basın ve halk üzerinde değil, tarafsız kalmaya özen gösteren çeşitli kurum ve kuruluşlar üzerinde faşizan baskılar her geçen gün artmaktadır. Türkiye hızla laik, demokratik yapısından İslami faşist bir sisteme doğru götürülmek istenmektedir. Bütün bu gelişmeler ve olayları yurtsever halkımızın büyük bir kısmı endişe ve korkuyla izlemektedir. Selçuk Belediye Başkanlığı için CHP den aday adayı olan bizler, ülkemizin yukarıda kısaca belirttiğimiz durumunu da göz önüne alarak, birbirimize rakip olmadığımızı, herşeyin Türkiye ve Selçuk için' olduğunu belirtmek isteriz. Bu anlayışıyla CHP Selçuk Belediye Başkan aday adayları arasından, siz değerli Selçukluların ve Genel Merkezimizin gösterecek olduğu aday etrafında parti teşkilatımızla birlikte demokrasi, özgürlük, insan hakları, hakça bir düzen ve Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetimizin kazanımlarını korumak için bir yumruk gibi birlikte çalışma ve mücadelemizi sürdüreceğimizi bilgi ve taktirlerinize sunarız." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Hasan Uysal Özcan Işık Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title