Haberler

Selçuk Şahin, Sevgilisiyle Öpüşürken Yakalandı

Güncelleme:

Selçuk Şahin, önceki gece Nişantaşı'ndaki bir kulübün merdivenlerinde kız arkadaşıyla öpüşürken görüntülendi.

Fenerbahçe'nin emektar futbolcusu Selçuk Şahin, önceki gece Nişantaşı'ndaki bir kulübün merdivenlerinde kız arkadaşıyla öpüşürken görüntülendi.

"SEN ÖNDEN ÇIK, BEN PEŞİNDEN GELİRİM"

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, önceki gece kız arkadaşıyla Corridor Bar'daydı. Geç saatlere kadar sarmaş dolaş eğlenen ikili, habercilerin kapıda olduğunu öğrenince ayaküstü plan yaptı. Şahin, "Bizi yukarıda çekerler şimdi, sen önden çık, ben peşinden gelirim" diyerek sevgilisini gönderdi.

PLAN İŞE YARAMADI

Ancak ikili, merdivenlerde yapılan bu konuşma sırasında muhabirlerin zaten yakınlarında olduğundan habersizdi. Planı yaptıktan sonra kız arkadaşını öpüp bara dönen Şahin, o sırada objektife işte böyle yansıdı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Selçuk Şahin Fenerbahçe Nişantaşı Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Türgücü81wow_pardon@hotmail.com:

Yavhu kacinci yüzyilda yasiyoruz. Hey Medya bozuntulari. Türk dedigin zaman durup uzun uzun düsünüp öyle hareket edeceksin. Benmi ögretecegim size insanligin gereklerini, ahlak yapisini vede dinimizin gereklerini. O öyle yaptiysa onun ayibi ya sizin yaptiginizi nereye sığdiracagiz. Birakin insanlarin özelini kurcalamayi en büyük terbiyesizlik sizin yaptiginiz. Yoksa insanlarin sizden izinmi almalari gerekiyor. Kac para istiyorsunuz izin kagidi vermek icin. Rtük yanlis yerlere sansür uyguluyor. Bu devir böyle gitmez bilesiniz. Isallah bunlari dikkate alirsiniz sagliginiz acisindan.

7
2
yanıtYanıtla
Diana illiyuzanmazzolino@mail.ru:

Yapmaya işleri yok.ne varsa çekiyorlar. Buda habermi şimdi way be...

0
1
yanıtYanıtla
Gamze Baydemirsu_deva_65@hotmail.com:

Selçuk yakıştıramdm

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title